سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بی ثباتی نرخ ارز مشکل گریبانگیر صنایع کرمانشاه

معاون امور صنایع سازمان صمت استان کرمانشاه بی ثباتی نرخ ارز و همچنین پیمان سپاری ارزی را دو مشکل جدی واحد‌های صنعتی در استان کرمانشاه دانست.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛   احسان صلاحی در روز صنعت و معدن (۱۰ تیر) از مهمترین چالش‌هایی که صنایع کرمانشاه با آن مواجهند یاد کرد و گفت: یکی از مهمترین این موارد  ثبات نداشتن نرخ ارز است که فقط محدود به استان کرمانشاه هم نیست.

او  با بیان اینکه نوسانات نرخ ارز تهیه مواد اولیه، قطعات، ماشین آلات را با مشکل مواجه کرده، یادآور شد: این مشکل برای مواد اولیه وارداتی جدی‌تر است.

معاون امور صنایع سازمان صمت استان کرمانشاه عامل دیگری که شرایط فعالیت را برای بنگاه‌های تولیدی دشوار می‌کند موضوع پیمان سپاری ارزی اعلام کرد و ادامه داد: این معضل برای صنایع کرمانشاه که به عراق صادرات دارند بیشتر احساس می‌شود.

به گفته صلاحی، بسیاری از تولیدکنندگان در استان کرمانشاه توسط "ریال" با تجار عراقی مبادله می‌کند، اما ملزم می‌شوند ارز حاصل از صادرات را به کشور برگردانند که این امر آن‌ها را با چالش‌های جدی مواجه کرده است.

او  با بیان اینکه مسائل ناشی از تحریم‌ها نیز واحد‌های صنعتی را تحت فشار قرار می‌دهد، اضافه کرد: تامین مواد اولیه و ماشین آلات در این شرایط دشوار است و گاهی هزینه تمام شده تولید را بالا می‌برد و باعث افزایش قیمت تمام شده محصول و کاهش توان رقابتی آن خواهد شد.

به گفته این مسئول، شیوع بیماری کرونا و رکود ناشی از آن نیز بر وضعیت صنایع بی تاثیر نبوده است.

معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه  بیان کرد: وقتی که در جلسات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید نیز به مشکلات واحد‌های صنعتی می‌پردازیم چند عامل اصلی را به عنوان مهمترین چالش می‌بینیم که مشکلات بانکی یکی از مهمترین آن‌ها است.

صلاحی اظهار کرد: این مشکلات در زمینه درخواست امهال تسهیلات بانکی، تمدید سرمایه در گردش، ممانعت از اقدامات اجرایی توسط بانک، تقسیط مجدد جود دارد.

او با بیان اینکه حوزه مالیات و تامین اجتماعی نیز در جلسات ستاد تسهیل به عنوان چالش مهم صنایع مطرح می‌شود، یادآور شد: بخشی از مشکلات صنایع نیز مربوط به شرکت‌های تامین کننده انرژی است که مجموع این سه مورد ۹۰ درصد چالش‌ها را در ستاد تسهیل به خود اختصاص می‌دهند.

معاون امور صنایع سازمان صمت استان کرمانشاه از آخرین وضعیت صنایع استان هم یاد کرد و گفت: بر اساس پروانه‌های بهره‌بردار صادر شده هم اکنون ۸۶۷ واحد صنعتی با سرمایه‌گذاری بیش از ۴۵ هزار میلیارد ریال و ۲۹ هزار و ۶۷۹ نفر اشتغالزایی در استان داریم که در این بین صنایع معدنی، صنایع شیمیایی و صنایع فلزی بیشترین سهم را دارند.

انتهای پیام/ز

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.