سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرونا قاتل شماره یک ایرانی‌ها در سال ۹۹/ زنگ خطر پُر شدن بیمارستان‌ها به صدا درآمد

تعداد فوتی های کرونا رکورد زد و بر اساس اعلام وزارت بهداشت امسال نیمی از فوتی‌ها مربوط به کووید ۱۹ بوده‌ است.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، آمار فوتی‌های کرونا به ۱۶۲ نفر در روز رسید، رکورد فوتی‌های کرونا شکست، این رکورد قبلا مربوط به ۱۶ فروردین با ۱۵۸ فوت بود، شاید برای درک این آمار تلخ به این فکر کنیم که هر روز یک هواپیمای مسافربری سقوط می‌کند و تمام مسافران جان خود را از دست می‌دهند و حادثه‌ای تلخ رخ می‌دهد.

افزایش ناگهانی موارد فوت از ۱۴۴ بیمار به ۱۶۲ بیمار نشان دهنده آن بوده که به طور میانگین در هر ۹ دقیقه، یک نفر بر اثر کرونا جان خود را از دست می‌دهد و این عدد نگران کننده است همچنین افزایش موارد بدحال به عدد ۳۰۳۷ به معنای پُر شدن تخت‌های آی سی یو و افزایش احتمالی نسبت فوت شدگان از موارد بدحال در روز‌های آتی است.

به گفته حریرچی معاون کل وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به طور متوسط در هر ۴ ماه ۱۳۰ هزار فوتی در کشور ثبت می‌شود و امسال بیش از نیمی از فوتی‌ها، مبتلایان به کووید ۱۹ بوده‌اند.

وضعیت هشدار دهنده بیماری کرونا در ایران

این در حالی است که استان‌های خوزستان، کردستان، آذربایجان‌های غربی و شرقی، هرمزگان، بوشهر، خراسان رضوی و کرمانشاه در وضعیت قرمز و استان‌های ایلام، لرستان و گلستان در وضعیت هشدار قرار دارند. وضعیت شهر مشهد از لحاظ ابتلای به کرونا از مرحله قرمز هم عبور کرده و هشدار بسیار بالا برای این کلانشهر به لحاظ بیماری کرونا اعلام شده است.

علیرضا زالی ضمن ابراز نگرانی از افزایش آمار مبتلایان به کرونا از وضع هشدار دهنده این بیماری در کل کشور خبر داد و گفت: متأسفانه مجموع آمار مبتلایان به کرونا نشان از وضع هشدار دهنده این بیماری در کل کشور است.

فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلانشهر تهران درباره وضع مبتلایان به کرونا در پایتخت گفت: شهر تهران همچنان با سیر صعودی مبتلایان به ویروس کرونا روبرو است.

علل افزایش مرگ و میر‌های کرونایی

به نظر می‌رسد مرگ و میر کرونا مانند موضوع آمار روزانه مرگ و میر حوادث جاده‌ای عادی شده است و مردم به کرونا و آمار‌های فوتی‌های نشای از کووید ۱۹ عادت کرده اند، البته بازگشایی‌ها و برخی تصمیمات عجولانه مسئولان هم در روند افزایش فوتی‌ها بی تاثیر نبوده است و به دنبال عادی شدن کرونا در ایران و بازگشایی تنها ۲۰ درصد جمعیت کشور پایبند رعایت پروتکل‌های بهداشتی هستند.

در برخی استان‌ها مثل تهران میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی به ۱۰ درصد کاهش پیدا کرده و کافی است سری به یکی از خیابان‌های اصلی یا اماکن عمومی در پایتخت زد، متاسفانه برای برخی افراد گویی کرونایی وجود ندارد یا اگر هم وجود داشته کرونا تمام شده است.

مسعود یونسیان، استاد دانشکده بهداشت و عضو کمیته اپیدمیولوژی کووید-۱۹ دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره افزایش موارد ابتلا و فوتی‌های کرونا اظهار کرد: آنچه موجب این مسئله شده تغییر رفتار ماست نه تغییر در حدت و شدت بیماری زایی ویروس و در کشوری مثل اسپانیا و ایتالیا که زمانی تعداد موارد مرگ روزانه جدید آن‌ها چندین برابر ایران بود هم اکنون این تعداد به کمتر از ۱۰ نفر در روز رسیده، اما آمار فوتی‌های کرونا در ایران افزایش داشته است.

او بیان کرد: باید توجه داشت که هر روز ۱۵۰ فوتی در کشور مانند آن است که روزانه یک هواپیما سقوط یا ۳ اتوبوس به ته دره سقوط می‌کنند و کل مسافرین آن‌ها فوت می‌کنند و بی تفاوتی نسبت به این تعداد مرگ به وجود آمده است.


بیشتر بخوانید


از رشد ابتلا به کرونا تا اعمال محدودیت‌های کرونایی

نیمه اردیبهشت ماه میزان موارد ابتلا به کمترین مقدار رسید و پس از آن شاهد افزایش موارد ابتلا بودیم و مسئولان بیماریابی، غربالگری سرپایی و افزایش تست‌ها را علت افزایش موارد ابتلا به کرونا می‌دانستند، اما به تدریج به دنبال بازگشایی‌ها رعایت پروتکل‌های بهداشتی کاهش ۵۵ درصدی پیدا کرد و به ۲۰ درصد رسید همچنین پیک اول کرونا در استان‌های جنوبی کشورآغاز شد و موارد ابتلا به کرونا روند صعودی در بسیاری از استان پیدا کرد و مسئولان وزارت بهداشت از اواخر خرداد ماه درباره اعمال محدودیت‌های کرونایی در برخی استان‌ها سخن گفتند.

۲۷ خرداد ماه بود که علی اکبر حق دوست معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و رئیس کمیته اپیدمیولوژی ستاد ملی مقابله با کرونا از تصمیم عاجل برای بازگشت محدودیت‌های کرونایی گفت و افزود: اپیدمی کرونا رو به افزایش است و درخواست وزارت بهداشت این است که محدودیت‌ها و سختگیری‌های اجتماعی برای رعایت اصول بهداشتی به صورت هوشمند برگردد.

او ادامه داد: در سطح کشور افزایش موارد ابتلا به کرونا و بیماری کووید ۱۹ را داریم البته هنوز میزان مرگ و میر خیلی زیاد نشده و امیدواریم مرگ و میر این بیماری زیاد نشود.


بیشتر بخوانید


حقدوست با تاکید بر اینکه باید برای بازگشت محدودیت‌ها تصمیم عاجل و جدی گرفته شود، اظهار کرد: حتما باید به گونه‌ای تصمیم گیری شود که مردم بیشتر نکات بهداشتی را رعایت کنند حتی اگر قرار باشد نوعی آزادسازی اجرا شود باید به گونه‌ای باشد که مردم اصول فاصله گذاری فیزیکی را رعایت کنند.

او گفت: وزارت بهداشت به طور رسمی خواسته است که به خصوص در جا‌هایی که میزان شیوع و آلودگی کرونا بیشتر است، محدودیت‌های کنترل شده بیشتری اعمال شود.

متاسفانه تصمیم عاجل گرفته نشد و پس از افزایش موارد ابتلا حالا شاهد افزایش موارد مرگ و میر کرونا هستیم، در نهایت ستاد ملی مقابله با کرونا در هفتم تیرماه مجوز اعمال محدودیت‌‌های کرونایی به استان‌های قرمز از نظر وضعیت کرونا را صادر کرد و اکنون پس از ثبت رکورد مرگ ستاد مقابله با کرونا در تهران درخواست اعمال محدودیت کرونایی از ستاد کشوری را اعلام کرده است.

احتمال بازگشت محدودیت‌های کرونایی در تهران

فرمانده ستاد مقابله با کرونای کلانشهر تهران از رشد ۱.۶ درصدی مراجعان به بخش‌های بهداشتی شهر تهران با علایم بیماری کرونا خبر داد و گفت: در بخش درمان نیز ۵ درصد رشد بیماران سرپایی و ۸ درصد رشد بیماران کرونایی در بخش‌های عادی و ویژه تهران را شاهد هستیم.

به گفته زالی، اعمال محدودیت‌های جدید با توجه به وخامت شیوع گسترده کرونا براساس شرایط مختلف مناطق ضروری است. ستاد بیماری کرونا در تهران هم بسته پیشنهادی ۶گانه خود را به ستاد ملی برای اعمال محدودیت‌ها اعلام کرده و منتظر تصمیم ستاد ملی هستیم.


بیشتر بخوانید


علل افزایش موارد ابتلا به کرونا در ایران

معاون کل وزیر بهداشت مهمترین علل افزایش مبتلایان را تعطیلات عید فطر، جشن‌های عروسی و مراسم‌های ترحیم برشمرد و روند افزایشی را خطرناک دانست.

یونسیان درباره علل افزایش موارد ابتلا به کرونا در ایران گفت: متاسفانه رفتار مردم تغییر پیدا کرده و به رفتار قبل از کرونا بازگشته است، بخشی از افزایش موارد ابتلا ناشی از آن است که بیماری در برخی از استان‌ها که در گذشته موارد ابتلای پایینی داشتند، اکنون فعال شده ودارند به سمت اوج بیماری حرکت می‌کنند، برخی استان‌های دیگر نیز که اوج بیماری را قبلا تجربه کرده و به کنترل نسبی دست پیدا کرده بودند، شاهد شعله ور شدن مجدد بیماری هستند.

او درباره اینکه برخی فقط افزایش تست را عامل افزایش موارد ابتلا می‌دانند، گفت: اگر افزایش تعداد موارد ابتلا فقط ناشی از افزایش تست‌ها باشد نباید شاهد افزایش موارد فوتی‌های کرونا تا این میزان باشیم.


بیشتر بخوانید


یونسیان اظهار کرد: اینکه پیک دوم کرونا در کشور رخ داده یا هنوز در ادامه موج اول هستیم اهمیت چندانی از نظر اقدامات لازم برای پیشگیری ندارد وآنچه که مهم است این است که در مجموع در کشور شاهد افزایش تعداد موارد ابتلا و فوتی هستیم و گفت: حدود یک و نیم ماه پیش، موارد ما کاهشی بود، بعد نمودار مبتلایان به خط صاف رسید و پس از آن متاسفانه سیر صعودی پیدا کرد.

او گفت: در ابتدای شیوع اپیدمی، در ایران هم مانند سایر کشور‌های دنیا به میزان کافی کیت و تجهیزات تشخیصی کرونا نداشتیم، اما اکنون امکان تست‌های تشخیصی کرونا افزایش داشته و آزمایشگاه‌های متعددی نیز تجهیز شده اند و بخشی از افزایش موارد شناسایی شده به ویژه در مبتلایان با علامت خفیف یا بی علامت ناشی از افزایش تست هاست.

کمبود تخت‌های بیمارستانی و فشار به کادر درمانی

حریرچی درباره پیشی گرفتن شمار بستری‌ها از شمار بهبودیافتگان هشدار داد و از مردم به ویژه جوانان درخواست کرد دستور العمل‌های بهداشتی را رعایت کنند چرا که شمار بستری‌ها به حدی رسیده است که با کمبود تخت و تشدید فشار‌ها به کادر درمانی مواجه هستیم.

معاون کل وزارت بهداشت درباره روند ابتلای کادر درمانی به کرونا ابراز نگرانی و اعلام کرد شمار مبتلایان کادر درمانی در بیمارستان‌های دولتی به ۱۶ هزار نفر نزدیک شده است.

او با اشاره به دو رقمی بودن آمار مبتلایان در هفته قبل، افزود: همکاری مردم باعث شد تا کرونا را کنترل کنیم، اما از دو هفته اخیر متاسفانه آمار‌ها سه رقمی شده است.

آمار بستری‌های کرونایی از بهبودیافتگان پیشی گرفت

حریرچی درباره پیشی گرفتن شمار بستری‌ها نسبت به بهبودیافتگان هشدار داد و از مردم به ویژه جوانان درخواست کرد دستور العمل‌های بهداشتی را رعایت کنند.

رضا گلپیرا رئیس مرکز مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی وزارت بهداشت با اشاره به وضعیت بستری بیماران کرونا در بیمارستان‌ها، گفت: به هر حال در حال حاضر همانطور که در آمار‌ها می‌بینیم به علت اینکه مردم جدیت لازم را در حوزه پیشگیری از کرونا به خرج نمی‌دهند و شاید به نوعی خسته شدند، متاسفانه تعداد بیماران مبتلا به کرونا رو به افزایش است.

او افزود: با افزایش تعداد بیماران، طبعا میزان مراجعات به بیمارستان‌ها و تعداد بیماران بستری که به خدمات ویژه‌تری نیاز دارند، افزایش می‌یابد. در عین حال در حال حاضر اولویت ما این است که سرویس‌دهی مناسبی به همه بیماران داشته باشیم. البته تمام پروتکل‌های ما به این صورت است که به تمام بیماران با حفظ ایمنی سرویس کامل ارائه دهیم. یعنی اینطور نیست که مانند ماه‌های ابتدایی شیوع کرونا اعلام کنیم که فقط بیماران کرونایی را بستری می‌کنیم، بلکه اکنون به نوعی بیمارستان‌ها را آرایش می‌کنیم که بتوانند بیماران مبتلا به کووید-۱۹ را از بیماران غیرکرونا جدا کرده و به هر دو طیف خدمت ارئه دهیم.

روند افزایش فوتی‌های کرونا ادامه خواهد داشت

یونسیان درباره اعمال محدودیت‌های کرونایی و نتیجه آن در کاهش موارد ابتلا و فوتی‌های کرونا گفت: متاسفانه حتی اگر از همین امروز هم به محدودیت‌های کرونایی فروردین ماه برگردیم، باز هم آمار ابتلا و فوتی‌های کرونا تا چند هفته افزایش پیدا خواهد کرد و نتایج رفتار‌های امروزمان را بین ۱ تا ۶ هفته بعد خواهیم دید.

او ادامه داد: باید توجه داشت، آنچه که امروز در خصوص تعداد موارد جدید بیماری می‌بینیم حاصل عملکرد ما در یک تا دو هفته یپش و تعداد موارد مرگ روزانه هم حاصل عملکرد ۲ تا ۶ هفته پیش مان است و اینطور نیست که اگر امروز تغییر دهیم آمار فوتی‌ها به سرعت کاهش پیدا کند.

استاد دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران ضمن انتقاد از برخی بازگشایی‌ها در شرایط افزایش موارد ابتلا به کرونا در کشور گفت: برخی بازگشایی‌ها مثل مراکز فرهنگی و سینما‌ها و یا تالار‌های عروسی با شرط ۵۰ درصد به نظر من هیچ توجیهی ندارد، هرچند باید تدابیری اندیشیده شود که دولت و جامعه جبران خسارت این عزیزان را بنمایند. به عبارت دیگر، برخی از بازگشایی‌ها در بخش‌های حیاتی یا بخش‌های زیربنایی اقتصادی کشور هستند واین بخش‌ها باید به مردم خدمت رسانی کنند و باید بازگشایی، همراه با رعایت کلیه اصول بهداشتی در این بخش‌ها صورت گیرد.

او تاکید کرد: نباید برای جبران هزینه‌های بخش‌هایی نظیر سینما و تالار‌های عروسی، سلامت مردم را به مخاطره بیندازیم و جبران هزینه‌های این بخش‌ها را باید دولت از محل منابع عمومی، وحتی اگر منابع عمومی در دسترس نداشته باشد، از محل صرفه جویی در سایر بخش‌ها بدهد. در نهایت، کاهش درصدی از حقوق کارکنان سایر بخش‌ها و پرداخت به بخش‌هایی که متحمل خسارت اقتصادی شده اند بهتر از این است که جبران این خسارت از سلامت مردم صورت گیرد. میزان خسارت وارده به این بخش ها، بر اساس درآمد سال‌های گذشته (متناسب با مالیاتی که پرداخت کرده اند به علاوه ضریب تورم سالانه) به راحتی قابل محاسبه است.

چه کنیم تا کرونا ما را ضربه فنی نکند؟

یونسیان درباره اقداماتی برای مقابله با کرونا در شرایط کنونی مانند اعمال محدودیت کرونایی در استان‌هایی با وضعیت قرمز گفت: باز نگری در محدودیت‌های کرونایی به شکل منطقه ای، اقدام بسیار معقول و پسندیده‌ای است و متخصصان هر استان با آمار‌های استانی خود می‌توانند اظهارنظر و تصمیم گیری کنند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره راه اندازی پویش #من_ماسک_میزنم گفت: باید توجه داشت که ماسک یکی از اجزای اصلی و مهم در مقابله با کروناست و اگر مردم همچنان به شعار در خانه می‌مانیم وفادار باشند و بدون ضرورت از منزل خارج نشوند و در اجتماعاتی مثل مهمانی‌ها و عروسی‌ها شرکت نکنند، اثر بخشی خیلی بیشتری از استفاده از ماسک به تنهایی دارد. در عین حال، مطالعات نشان داده اند که در مواردی که ضرورت دارد افراد وارد فضا‌های بسته و پرازدحام شوند، استفاده از ماسک می‌تواند به مقدار چشمگیری انتقال بیماری و در نتیجه مرگ بیماری کووید-۱۹ را کاهش دهد و رعایت سایر نکات اصلی شامل رعایت بهداشت دست و فاصله گذاری فیزیکی می‌تواند این تعداد را خیلی بیشتر کاهش دهد.


بیشتر بخوانید


او ادامه داد: باید توجه داشت که استفاده از ماسک و پوشش عطسه و سرفه، رعایت بهداشت تنفسی است و شست و شوی دست و فاصله گذاری اجتماعی ۲ اصل دیگر در مقابله با کروناست. به عنوان مثال، اگر برای رعایت بهداشت دست در ادارات و اماکن عمومی مثل بانک‌ها و دفاتر پیشخوان دولت که مردم مراجعه بالایی دارند و امکان شست و شوی دست وجود ندارد مواد ضدعفونی کننده در دسترس باشد، قطعا مردم نیز بهداشت دست خود را رعایت خواهند کرد.

یونسیان تاکید کرد: ما باید همچنان در خانه بمانیم و در صورت ضرورت از خانه خارج شویم، زیرا تا زمانی که از خانه خارج نشویم ویروس به سراغ ما نخواهد آمد افزون بر این با بازنگری در سیاست‌های مقابله با کرونا به شکل استانی و پویش #من- ماسک- میزنم می‌توانیم تا حد زیادی در مقابله با کرونا موفق باشیم.

امید است تا مدیران بهداشتی و سیاسی کشور  با تصمیمات درست و به موقع بتوانند به مدیریت مقابه با کرونا دست پیدا کنند و در شرایط کنونی با عدم رعایت بهداشت برخورد جدی داشته باشند و مانع برگزاری تجمعاتی مثل عروسی، عزا و دورهمی ها شوند، از طرفی مردم هم اصول بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنند و ماسک بزنند چرا که ویروس وحشی کرونا به کسی رحم نمی کند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴۶
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۸:۲۷ ۱۱ تير ۱۳۹۹
من گفتما فکر مدرسه حضوری رو از سرتون بیرون کنید و فضای مجازی رو آماده کنید واسه کل کشور
Z
۰۸:۱۷ ۱۱ تير ۱۳۹۹
مقصر اصلی مسئولان نه کسی دیگه البته مردمم کم نذاشتن
بهزاد
۰۰:۵۹ ۱۱ تير ۱۳۹۹
از ۱۵ تیر زدن ماسک اجباری است!خب بگو زدن ماسک اجباریه از همین فردا مفهوم این حرف چیه آخه
ناشناس
۰۰:۵۵ ۱۱ تير ۱۳۹۹
با برگزاری کنکورها به رکورد روزانه1000فوتی هم میرسیم.
میلاد
۲۲:۴۹ ۱۰ تير ۱۳۹۹
همش میگن احتمالللللل برگشت محدودیت ها !!!
خب برگردونین دیگه
بی مسئولیتی!!!
ناشناس
۰۸:۲۳ ۱۱ تير ۱۳۹۹
شهر ما تا حالا فوت کرونایی نداشته یه خانواده رفتن شهری قرمز به فرزندشون سر بزنن تصادف کردن رفتن بیمارستان همه با کرونا برگشتن یکی هم ازشون فوت کرده
منصور
۲۲:۳۵ ۱۰ تير ۱۳۹۹
میگن بیمارستان تجریش اتش گرفته // حقیقت داره ؟؟
ناشناس
۲۰:۲۵ ۱۰ تير ۱۳۹۹
خداوکیلی چرا در حرم امام رضا را بازکردن امام رضا راضی نیست مردم در ازدهام وشلوغی مریض شن چند وقتی صبوری بد نبود
ناشناس
۲۰:۲۲ ۱۰ تير ۱۳۹۹
با برگزاری کنکورها به رکورد روزانه1000فوتی هم میرسیم.
علی
۱۹:۴۸ ۱۰ تير ۱۳۹۹
همش تقصیر دولت و مسئولین کشوره با بازگشایی های بی مورد. وقتی ترس مردم بخاطر حرف های مسئولین ریخت دیگه نمیشه کنترل کرد...
ناشناس
۱۹:۰۸ ۱۰ تير ۱۳۹۹
نتیجه بی توجهی مسوولین ک وقت میدن وتاریخ اعلام میکنن واسه روز ماسک زدن ..ملتو همه جوره نابود کردین بسه دیگه
سپهر
۱۹:۰۴ ۱۰ تير ۱۳۹۹
امید است تا مدیران بهداشتی و سیاسی کشور  با تصمیمات درست و به موقع بتوانند به مدیریت مقابه با کرونا دست پیدا کنند
یه ساعته دارم به این پاراگراف فکر میکنم و میگم مگه بلدن!
حسین
۱۸:۵۲ ۱۰ تير ۱۳۹۹
آقای وزیر آموزش و پرورش شما برای اصرار بی مورد جهت برگزاری امتحانات نهایی و نهم در این آمار نقش دارید
لطفاً مسعولین پذیر باش و استعفا بده
حسین
۱۸:۵۲ ۱۰ تير ۱۳۹۹
آقای وزیر آموزش و پرورش شما برای اصرار بی مورد جهت برگزاری امتحانات نهایی و نهم در این آمار نقش دارید
لطفاً مسعولین پذیر باش و استعفا بده
ناشناس
۱۸:۵۰ ۱۰ تير ۱۳۹۹
گرسنگی فقر بیکاری بیماری خدایا خودت به داد مردم برس
ناشناس
۱۸:۱۶ ۱۰ تير ۱۳۹۹
واقعاً جای تبریک داره!!!!!!!!!
علی
۱۸:۰۵ ۱۰ تير ۱۳۹۹
تاکسیها و ونه قرار بود تعداد مسافرین را به دونفر در هر ردیف کاهش دهند ولی ظاهرا هیچ راننده ای گوش نمیکند در همدان من به راننده ها اعتراض کردم گفتند اجازه داده شده این مورد را کی باید کنترل کنه؟؟؟؟ مسئولین و مردم
محسن
۱۷:۴۶ ۱۰ تير ۱۳۹۹
ما فقط بلدیم حرف بزنیم اخبار پخش کنیم و علت را جویا شویم ولی هیچ وقت توان عملی کردن و اجرایی نداریم
ناشناس
۱۷:۱۵ ۱۰ تير ۱۳۹۹
متاسفانه دقیقا همون زمانی که بیماری توی استانها روند صعودی گرفت مسئولین عزیز تصیم گرفتند که دیگه آمار استانی رو اعلام نکنن و همین شد که خیلی ها هم گفتن ما که خبر نداریم حتما همه چی تمومه و برای گذران زندگی به کسب و کار ها ی خودشون سفت و سخت و بدون رعایت مسائل بهداشتی برگشتند
ناشناس
۱۷:۰۹ ۱۰ تير ۱۳۹۹
یک وام دیگه به مردم‌بدید تا بیرون نیایم واسه کار .
ناشناس
۱۷:۰۶ ۱۰ تير ۱۳۹۹
واکسن کرونا 46 میلیونه ازکجابیاریم بزنیم؟!!تازشم انفلولانرای خوکی جدبدتوچینو چیکارش کنیم نه ازکرونا بدتره تازه انفولانزای نوع جدیده؟!
ناشناس
۱۷:۰۱ ۱۰ تير ۱۳۹۹
از حالا فکر برنامه های تلویزیونی برای آموزش مدارس باشید شروع به پر کردن فیلم های درسی مقاطع مختلف تحصیلی بکنید حضوری تحت هر شرایطی سال آینده غیر ممکنه و خیلی از والدین اجازه نخواهند داد فرزندانشون حضوری بیان بهترین دبیرانتون رو فراخوان بدین و شروع به ضبط کنید به یاری خدا
ناشناس
۱۶:۰۰ ۱۰ تير ۱۳۹۹
دولت دقیقا چیکار میکنه جز اینکه بیاد فقط استرس وارد بکنه به مردم که فوتی زیاد میشه و کرونا مارو شکست میده هیچ کاری نمیکنه اینکه مردم خودشون تو خونه ماسک بدوزن و استفاده بکنن کار سختی نیست که از مردم همینم نمیخواد بعد یک میلیارد دلاری که برداشت کرده دقیقا چی کار کرده؟ فقط هزینه درمان کرده درحالی که باید بیماری با همین دستورات ساده کنترل میکرد
یه شهروند
۱۶:۰۰ ۱۰ تير ۱۳۹۹
اخه اینقدر میگید که اوضاع خرابه، پس دلیل برگزاری کنکورهاتون چیه؟؟؟؟
ناشناس
۱۵:۳۱ ۱۰ تير ۱۳۹۹
آقای روحانی که عجله در بازگشایی ها را داشت ایشان بدون فراهم کردن امکانات چرا همجارو عادی علام کرد قوه قضائیه و مجلس شورای اسلامی باید پیگیر این موضوع باشن و از حق ملت غیور ایران دفاع کنن بزرگترین سرمایه این کشور ملت اونه که یکی یکی دارن بخاطر بی مسئولیتی بعضی از مسئولان از بین میرن لطفا یکی جلو دولتو بگیره این از شرایط اقتصادیمون اونم از شرایط بهداشتی ودرمانی
مهدی
۱۵:۰۷ ۱۰ تير ۱۳۹۹
با سلام،لطفا در این شرایط کنکو ارشد و دکتری را به تعویق بیاندازید،من داوطلب ازمون دکتری هستم و با این وضعی ریسک بزرگی میخواهد که به سر جلسه ازمون برویم
ناشناس
۱۵:۰۶ ۱۰ تير ۱۳۹۹
به نظر کاشناسان :
از یک طرف نرخ موالید و فرزند آوری پائین از یکطرف و نرخ بالای تلفات حوادث در ایران و حالا هم این بیماری با این وضعیت تا پنج سال آینده جمعیت ایران کاملا " نابود میشه !
جمعیت با این نرخ منفی رشد هرسال قریب به 3 درصد جمعیت کشور رو داریم از دست میدیم .
شاید گفته اینکه در دهه های آینده نسل موجود مردم فعلی ایرانی منقرض بشه امروزه یک شوخی و گزافه گوئی نیست !!!
ناشناس
۱۵:۰۳ ۱۰ تير ۱۳۹۹
کسی که خوابیده رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو به خواب زده رو نمیشه بیدار کرد
متاسفانه مسئولین خودشون رو به خواب زدن و انگار قرار نیست هیچ کاری کنن
ناشناس
۱۴:۵۲ ۱۰ تير ۱۳۹۹
تو رو خدا نیاین مشهد از راه دور زیارت کنیم فکر و منطق ایرانی ها ضعیفه دلتونو بفرستید مشهد اوضاع این شهر ترسناکه....همش مردم مقصرن نیستن اون مسئول بی مسئولیت بیشتر مقصره
ناشناس
۱۴:۲۵ ۱۰ تير ۱۳۹۹
اینقدر ازمون خواهد مرد که کل دنیا میشینن دور هم بهمون میخندن!
ناشناس
۱۷:۰۳ ۱۰ تير ۱۳۹۹
اینم به خاطر سهل انگاری خودمونه
ناشناس
۲۱:۳۶ ۱۰ تير ۱۳۹۹
اینایی ک منفی دادن یعنی چ خو حقیقتو گفتن با ایی بی تدبیری مسوولین همینم میشه فس فس میکنن تاریخ اعلام میکنن واسه زدن ماسک
ناشناس
۱۴:۱۳ ۱۰ تير ۱۳۹۹
ماسک میزنیم همه با هم وبرای نجات هم
ناشناس
۱۷:۰۷ ۱۰ تير ۱۳۹۹
اخه توی گرمای خوزستان ک نمیشه ماسک زدازگرما توخیابون بیهوش میشی!!!
سرباز
۱۳:۴۲ ۱۰ تير ۱۳۹۹
اتفاقا الان زمان خوبی برای خواستگاری و زن گرفتن است
طلا گران هست دلار بالا رفته جشن گرفتن ندارید
دختر ها مدتی بدون خواستگار منتظر نشسته اند
بهترین دخترها را از هرم جمعیتی دهه شسصت و هفتاد انتخاب کنید
هر دوره ای یک چیز طلایی است یک زمان طلا طلایی است یک زمان درس خواندن یک زمان هم زن خوب گرفتن
ناشناس
۱۳:۳۸ ۱۰ تير ۱۳۹۹
مقصر اصلی در وضعیت کنونی دولت است که با تصمیم اشتباه خود، مارا به این وضعیت انداخته اند در 24ساعت گذشته ایران رتبه ی سوم بیش ترین فوتی را داشت از امریکا که 120فوتی داشت بیشتر بود حالا چیشد چرا دیگه امار اسپانیا ایتالیا المان وانگلیس رو نمیگید چون اونا با مدیریت درست تعداد فوتی هاشون در روز رو تک رقمی کردن خیلی عجیبه با این شرایط بازهم اصرار به باز گشایی بیش تر است تازه میخوان کنکور هم برگزار کنن به نظرم دولت اندازه ی یک ارزن هم به جون مردم اهمیت نمیده
ناشناس
۱۳:۳۰ ۱۰ تير ۱۳۹۹
پیش به سوی مقام اول جهان
ناشناس
۱۱:۳۲ ۱۰ تير ۱۳۹۹
عوامل تصمیم ساز این فاجعه انسانی باید شناسایی ومحاکمه بشن
بیداد
۱۱:۱۵ ۱۰ تير ۱۳۹۹
فقر و گرانی و خودکشی،قاتل شماره یک!!!
ناشناس
۱۱:۰۹ ۱۰ تير ۱۳۹۹
با توجه به تمکن مالی خوب بانکها و اینکه هر از گاهی میلیاردها تومان خرج ظاهرسازی و دکوراسیون میکنند چرا قانونی نمی گذارند که ورودی همه بانکها مجهز به دستگاههای ضدعفونی کننده الکترونیک و دارای چشمی شوند یا سیستمهای خنک کننده مجامع عمومی را از گردش هوای داخل به ورود هوا و خنک سازی آن از بیرون تغییر نمیدهند.
ناشناس
۱۱:۰۹ ۱۰ تير ۱۳۹۹
خوب اگر مشهد از وضعیت قرمز عبور کرده چرا محدودیت ها رو بر نمی گردونن. وزیر بهداشت که ادعا می کرد اگر امار بالا بره در مرود باز شدن حرم تجدید نظر میک نه الان کدوم گوری هست . اینهمه زوار و مسافر میان مشهد چرا جلوش و نمی گیرن
ناشناس
۱۰:۵۹ ۱۰ تير ۱۳۹۹
بیش از نیمی از ۱۳۰هزار نفر فوتی در ۴ماه، کرونایی بودن؟
یعنی بیش از ۶۵هزار نفر توی این ۴ماه بر اثر کرونا فوت کردن؟
پس چرا آمار فوتی‌ کل حدود ۱۰هزار و خورده‌ای هستش؟
واقعیته؟
ناشناس
۱۰:۴۲ ۱۰ تير ۱۳۹۹
من هردفعه برای اونایی که فوت می کنند غصه می خوردم ولی الان با اینکه نمیتونم بی تفاوت باشم میگم مقصر اصلی خودشون هستند پامیشن میرن سفر یه ماسک ساده نمیزنن میرن عروسی.درهر حال خدا رحمتشون کنه ولی هم خودشون رو هم بقیه رو گرفتارکردند.
مهربانو
۱۰:۴۰ ۱۰ تير ۱۳۹۹
کشوری مثل اسپانیا و ایتالیا که زمانی تعداد موارد مرگ روزانه جدید آن‌ها چندین برابر ایران بود هم اکنون این تعداد به کمتر از ۱۰ نفر در روز رسیده، اما آمار فوتی‌های کرونا در ایران افزایش داشته است.
Milad
۱۰:۲۵ ۱۰ تير ۱۳۹۹
چرا از شهر ما جیرفت چیزی نمیگیرد که وضعش قرمز است ولی اعلام نمی کنید...
شهر جیرفت که آمار کرونا و فوتی هاش چند وقته زیاد شده ولی انگار نه انگار...
امکاناتشم که زیر صفر است...
مسئولین استان کرمان اصلا به فکر مردم جنوب کرمان ...جیرفت و شهرهای دیگه اش نیستند...
باشگاه خبرنگاران جوان خواهشا پیگیری کن شاید فرجی برای مردم جیرفت شد
ناشناس
۱۰:۲۰ ۱۰ تير ۱۳۹۹
باسلام
لطفا دستور بستن بوستان ها و پارک ها صادر کنید ای کاش تصویری از دور همی در پارک ها و بوستان در شهر ها گرفته شود انگار نه انگار کرونایی هست در پارک ها و بلوارها منقل کباب برپا می کنند و به عواقب 20 روز بعد این خوشی فکر نمی کنن و امثال ما که با هزار بدبختی رعایت می کنیم به هدر میره این همه تلاش کادر درمان این همه که بعضی ها اصول رو رعایت می کنند .این بیماران رو تخت رو نشون بدین تا عبرتی بشه براشون .