سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فرایند جالب تهیه رب گوجه فرنگی + فیلم

گوجه فرنگی‌ پس از برداشت از زمین کشاورزی به کارخانه‌ها برده شده و طی انجام مراحل مختلف و متنوعی به رب تبدیل می‌شود.

به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، رب گوجه فرنگی از پرمصرف‌ترین چاشنی‌های غذا در بین ایرانیان است که در گذشته مردم خودشان آن را در خانه طبخ می‌کردند.

در حال حاضر بیشتر مردم از رب گوجه‌ فرنگی صنعتی استفاده می‌کنند، این محصول از مزرعه تا فروشگاه مراحل مختلف و متنوعی را طی می‌کند که طرز تهیه آن در کارخانه جالب توجه است.

 

 


بیشتر بخوانید


 

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۱:۳۶ ۱۰ تير ۱۳۹۹
رب نیست، کنسرو گوجه فرنگی پوست کندست.