سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه خورشت گوجه‌سبز

در گزارش زیر طرز تهیه خورشت گوجه‌سبز را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در مطلب زیر طرز تهیه خورشت گوجه‌سبز را آموزش می‌دهیم.

من معمولاً گوجه سبز‌ها رو فریز می‌کنم و برای خورشت گوجه سبز یا خوراک‌های مرغ استفاده می‌کنم.

خورشت گوجه سبز رو هم با گوشت گوسفندی درست می‌کنم، با گوشت مرغ هم خوشمزه میشه و به دو روش درست میشه.

مواد لازم:

گوشت گوسفندی به همراه قلم باشه بهتره

گوجه سبز پونزده تا بیست عدد

جعفری و نعنا ریز خردشده نیم کیلو که بیشتر جعفری باشد پیاز ریز خرد شده دو عدد

نمک فلفل زردچوبه به میزان لازم

سیر دو حبه فلفل سبز دو عدد

رب گوجه‌فرنگی یک قاشق غذاخوری (کاملا دلخواهه رنگ سبز بهتری رو به غذا میده و تاثیری در مزه اش نداره).


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

اول از همه پیاز را در قابلمه تفت می‌دیم و همراه دوحبه سیر و فلفل خرد شده سرخ می‌کنیم و زردچوبه فلفل سیاه و ادویه کاری میزنیم و یک قاشق رب رو اضافه کرده و کمی تفت میدیم و بعد تقریبا بمیزان چهار لیوان آب روی گوشت می‌ریزیم و اجازه می‌دیم که بپزه

هم زمان با پخت گوشت، سبزی را در ماهیتابه بطور جدا سرخ می‌کنیم و میزان سرخ کردن دلخواه، ولی من ترجیح میدم که در حد سبزی قورمه سبزی کاملاً سرخ بشه

 وقتی که گوشت نیم‌پز شد سبزی رو بهش اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دیم که حسابی جا بیوفته (برای من چهل و پنج دقیقه آخر پخت بود)

در نیم ساعت آخر پخت هم گوجه سبز‌ها رو اضافه می‌کنیم؛ و به خاطر این در نیم ساعت آخر، چون که اگر زیاد در خورشت بمونن گوجه سبز له می‌شن و وامیره. آخر دست هم نمک اضافه میکنیم.

نوش جون‌تون

منبع: ashpaz bashi۱

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
پریسا
۱۴:۵۱ ۲۶ شهريور ۱۳۹۹
خیلی خیلی جالب بود