به گزارش خبرنگار حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، نشست تبیین رویکردهای جدید امور بین الملل سازمان برای حضور برنامه سازان شاخص در جشنواره ABU PRIZES ۲۰۲۰ امروز در سالن کنفرانس امور بین الملل برگزار شد.
علی فهیم دانش، مشاور رئیس و مدیرکل امور بین الملل رسانه ملی درباره این جشنواره گفت: در رویکرد نوین بخش بین الملل تلاش داریم حضور فعال، هوشمند و نتیجه محور در جشنوارههای بین المللی داشته باشیم.
وی افزود: جشنواره بین المللی فرصتی است تا مخاطب خاص در عرصه جهانی با توانمندیهای سازمان صدا وسیما که به عنوان یکی از بزرگترین سازمانهای رسانهای دنیا است، آشنا شود.
فهیم دانش گفت: اقداماتی چند سال اخیر در زمان ریاست دکتر علی عسکری افتاده است که برنامه سازیهای مطلوب و حضور پررنگ رسانه ملی در عرصههای مختلف فرهنگی اجتماعی، در داخل کشور و تلاشهایی که برای جذب مخاطب حداکثری است را نشان می دهد؛ یکی از نمودهای آن حضور در جشنواره بین المللی است که مردم خاص در خارج از کشور از توانایی آن آشنا باشند و آشنایی با برنامه سازی رسانه ملی یکی از تاثیرات آن است که برنامههای خود را روی آنتن شبکههای خارجی میبینیم.
وی عنوان کرد: با بخش برنامه های ما با فرهنگ ایران و گفتمان عالی جمهوری اسلامی در عرصه هنری بیشتر آشنا می شوند. این یک فرصت بی بدیل است که امکانات و توانایی های قابلیت های جمهوری اسلامی در خارج از مرز های جمهوری اسلامی شناخته شود.
مشاور رئیس و مدیرکل امور بین الملل رسانه ملی گفت: امسال برای اولین بار دبیر خانه ای در امور بین الملل رسانه ملی ایجاد کرده ایم و تولیدات رادیویی و تلویزیویی که همکاران تولید کرده اند،توسط یک گروه آشنا به اتمسفر بین المللی مورد بازبینی قرار دادند و مواردی که قابلیت عرضه در فضای بین الملل داشته آنها را جمع آوری کردیم و برخی از آنها قابلیت عرضه در جشنواره های بین المللی داشته آنها را محک زده ایم و انتخاب کرده ایم.
فهیم دانش گفت: در میان آثار ۹ اثر در رادیو و ۸ اثر در تلویزیون انتخاب کرده ایم. محور جدید این جشنواره احترام ،شناخت، پذیرفتن خود و دیگران است.
وی افزود: بخش عمدهای از تولیدات تلویزیونی شامل آثار شاخص استانها است. برنامههایی برای سایر ادیان خواهیم داشت و همچنین در زمینه محیط زیست آثاری را در جشنواره داریم.
فهیم دانش اظهار کرد: آموزش فرهنگ تولید آثار داخلی به افراد و برگزاری دورههای تخصصی و انتقال تجربه در برنامه سازی و همچنین حضور و به کارگیری از تجربه برنامه سازان موفق یکی از اهداف ما است. تلاش ما این است تا در جشنوارههای بین المللی به سمت تجاری سازی برویم و حتی از تجربههای گذشته خود نیز استفاده و هم افزایی به دیگر نهادها داشتیم.
وی ادامه داد: ABU سازمانی بین المللی است که بیشترین عضویت سازمان را در کل جهان دارد. در میان آثار ۹ اثر در رادیو و ۸ اثر در تلویزیون انتخاب کردیم. محور جدید این جشنواره احترام و شناخت و پذیرفتن خود و دیگران است.
وی افزود: بخش عمده ای از تولیدات تلویزیونی شامل آثار شاخص استان ها می شود، همچنین برنامه هایی برای سایر ادیان و همچنین در زمینه محیط زیست آثاری را در جشنواره داریم.
فهیم اظهار کرد: آموزش فرهنگ تولید آثار داخلی به افراد و برگزاری دوره های تخصصی و انتقال تجربه در برنامه سازی و همچنین حضور و به کارگیری برنامه سازان موفق یکی از اهداف ما است. تلاش ما این است تا در جشنواره های بین المللی به سمت تجاری سازی برویم و حتی از تجربه های گذشته خود نیز استفاده و هم افزایی به دیگر نهادها داشتیم.
انتهای پیام/