سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه کیک فنجانی نگینی

در گزارش زیر طرز تهیه کیک فنجانی نگینی را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  در مطلب زیر طرز تهیه کیک فنجانی نگینی را آموزش می‌دهیم.

مواد لازم: 

تخم مرغ درشت ۱ عدد
شکر ۴ ق غ پر یا ۱/۳لیوان
وانیل ۱/۴ق چ
بیکینگ پودر ۱ق چ اندازه گیری
آرد ۴ ق غ سرپر یا حدود ۲/۳لیوان
پودر کاکایٔو ۲ ق غ سرصاف یا حدود ۱/۶لیوان
شیر ۵ ق غ
روغن مایع ۳ ق غ


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

تخم مرغ همدمای محیط، شکر و وانیل را با همزن درحد کرمی رنگ وحجیم شدن بزنید، سپس شیر همدمای محیط و روغن مایع را اضافه کنید کمی مخلوط کنید، در نهایت مخلوط الک شده آرد، بیکینگ پودر وپودرکاکایٔو را اضافه و با لیسک یا دور کند همزن یکدست کنید.

اگر کیک ساده خواستین تهیه کنید پودر کاکایٔو حذف شود و به همان میزان آرد اضافه‌تر شود.

داخل فنجان‌ها را با روغن مایع خوب چرب کنید به دلخواه کمی کنجد بپاشید، حدود نصف فنجانها من کمتر هم میریزم که پس ازپخت شکل قشنگتری بگیرن  از مایه کیک بریزید.

درون قابلمه‌ای آب ریخته به اندازه‌ای نصف ارتفاع فنجانها.

روی حرارت ملایم اجازه دهید آب به جوش آید سپس فنجان‌ها را درون قابلمه چیده، درب آن را بگذارید همراه با دمکنی.

با حرارت ملایم حدودبیست الی بیست پنج دقیقه، پخت کیک را چک کنید.

از کیک چیزی به سیخ چوبی نمی‌چسبد و روی کیک گرفته است.

پس از خنک شدن کیک را از فنجان جدا کنید، این مقدار مواد، پنج عدد کیک داخل فنجان‌های بزرگ خواهد شد.

به همین سادگی و خوشمزگی.


منبع: banooye khone


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.