سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ایجاد ۳ اقامتگاه بوم گردی در تویسرکان

معاون گردشگری میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری همدان گفت: امسال ۳ اقامتگاه بوم گردی در این شهرستان ایجاد می‌شود.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ علی خاکسار، معاون گردشگری میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری همدان اظهار داشت: به همین منظور هفته گذشته کارشناس طبیعت گردی استان از این سه واحد متقاضی بازدید و درخواست آن‌ها برای صدور مجوز و طی مراحل بعدی در کمیته فنی برنامه‌ریزی گردشگری و سرمایه‌گذاری معرفی شده است.

او افزود: تویسرکان یکی از شهرستان‌های با ظرفیت بالای گردشگری و دارای روستا‌های هدف گردشگری است که تاکنون حدود ۳ اقامتگاه بوم گردی در این شهرستان راه‌اندازی شده و ۳ اقامتگاه دیگر نیز به آن‌ها اضافه خواهد شد که هر سه تبدیلی است.

معاون گردشگری میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری همدان ادامه داد: امسال هشت اقامتگاه بوم گردی در استان همدان راه‌اندازی می‌شود و در هر نقطه از استان که درخواست ایجاد اقامتگاه‌های بوم گردی داشته باشیم، از این طرح‌ها حمایت می‌کنیم.

خاکسار با بیان اینکه اقامتگاه‌های بوم گردی به ۲ روش تبدیلی و ایجادی در بافت روستا‌ها و یا بافت تاریخی شهر‌ها ایجاد می‌شود بیان کرد: متقاضیانی که دارای یک واحد ساختمانی در روستا‌ها یا بافت تاریخی شهر‌ها هستند، پس از ارایه درخواست و بازدید‌های کارشناسی، واحد آن‌ها برای تبدیل به اقامتگاه بوم گردی تایید و پس از تعمیر و تجهیز و اخذ پروانه بهره‌برداری مشغول به کار می‌شود.

او تاکید کرد: اقامتگاه‌های بوم گردی ایجاد شده در روستا‌ها و بافت تاریخی شهر‌ها باید بر اساس الگو‌های معماری بومی و سنتی منطقه ایجاد شوند.

معاون گردشگری میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری همدان یادآور شد: اقامتگاه‌های بوم گردی باید در کمیته برنامه ریزی گردشگری استان مصوبه بگیرند و اگر مالکان توان مالی برای تعمیر و تجهیز داشته باشند، با سرمایه خود اقامتگاه بوم گردی را تعمیر و تجهیز می‌کنند، در غیر اینصورت برای اخذ تسهیلات به بانک معرفی می‌شوند.

خاکسار گفت: در حال حاضر ۳۰ اقامتگاه بوم گردی در سطح استان همدان فعال است که تمامی آن‌ها تبدیلی است و چند واحد برای ساخت اقامتگاه‌های بوم گردی در دست ساخت داریم که هنوز به مرحله بهره برداری نرسیده است.

او اقامتگاه‌های بوم گردی را علاوه بر اینکه یک زیرساخت اقامتی است، یک جاذبه گردشگری دانست که می‌تواند گردشگران را برای چند روز به این مناطق جذب کند.

معاون گردشگری میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری همدان افزود: اقامتگاه‌های بوم‌گردی خود یک برنامه سفر دارند که علاوه بر اجرای برنامه فرهنگی، گردشگران را با تهیه انواع محصولات باغی، کشاورزی، دامی، صنایع دستی، سوغات، پخت نان و آش محلی و آیین‌های بومی و میراث ناملموس منطقه آشنا می‌کنند.

خاکسارهمچنین ایجاد و راه‌اندازی اقامتگاه‌های بوم‌گردی در راستای خدمت‌رسانی به گردشگران در نقاط مختلف روستایی را یکی از اهداف مهم توسعه گردشگری دانست و بیان کرد: این اقامتگاه‌ها در ماندگاری گردشگران تاثیر بسزایی دارد و موجب توزیع سفر، رونق اقتصادی و اشتغالزایی در روستا‌ها می‌شود.

او ادامه داد: در حال حاضر شهرستان بهار با حدود هفت مورد بیشترین تعداد اقامتگاه‌های بوم‌گردی استان را دارد و متقاضیان دیگری نیز درخواست ایجاد این واحد‌ها را در این شهرستان دارند.

معاون گردشگری میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری همدان بیان کرد: ملایر به عنوان دومین شهر بزرگ استان همدان و دارا بودن ظرفیت‌های خوب گردشگری به ویژه در روستا‌های هدف گردشگری، هنوز نتوانسته اقامتگاه‌های بوم گردی را در سطح روستا‌ها توسعه دهد.

خاکسار اضافه کرد: در نهاوند حتی یک اقامتگاه بوم گردی نداریم و یک مورد به‌تازگی درخواست ایجاد اقامتگاه بوم گردی ارسال شده است.

انتهای پیام/ب

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.