او با اشاره به اینکه در ادارات کارمندان الزام به استفاده از ماسک هستند، ادامه داد: مسئولان شبکه بهداشت و درمان، فوتیها را چه کرونایی و چه غیرکرونایی تا زمانی که افراد نزدیک متوفی تعهدات لازم را انجام ندادهاند، تحویل ندهند و آمبولانس هم به هیچ وجه درب منازل نرود.
فرماندار شهرستان نهاوند با بیان به اینکه اصحاب رسانه در بحران واقعیتها را بگویند و اطلاع رسانی و فرهنگ سازی لازم، از سوی اصحاب رسانه به طور درست انجام شود، بیان کرد: اصحاب رسانه اگر برای آگاهی رسانی به مردم میدان دار شوند به بهترین شکل میتوانیم بحران را مدیریت کنیم.
ناصری با بیان اینکه بحران جای عقده گشایی و سهم خواهی نیست و هیچ وقت وارد حاشیه نخواهم شد ادامه داد: اصحاب رسانه که ظرفیت این شهرستان هستند در شرایط بحران کمک کرده و واقعیتها را عنوان کنند.
او در ادامه با بیان اینکه طرح ضربتی ۲۱ روزه مقابله با کرونا در شهرستان نهاوند تا پایان تیرماه باید جواب بدهد، اظهار کرد: این طرح به طور مرتب در شهرها و روستاها با نظارت اعضای ستاد و اعلام وضعیت هشدار از سوی خودروها به صورت سیار در سطح شهر و روستاهای شهرستان انجام شود و تمامی خانههای بهداشت با جدیت در روستاها بر کار دهیاران نظارت کنند.
فرماندار شهرستان نهاوند با اشاره به اینکه مدیران، بخشداران و دهیاران با اقتدار تمام بخشها را مدیریت کنند و بعد از ۲۱ روز مردم باید آثار کارهای انجام شده توسط ستاد کرونا را ببینند، اعلام کرد: روحانیون در هر روستا و هر نقطه از شهر که هستند ورود پیدا کنند و موارد لازم را به مردم اطلاع رسانی کنند و مساجد حق برگزاری هیچگونه مراسم ترحیم و ختم را ندارند.
ناصری با بیان اینکه کرونا به تنهایی خطر نیست مگر عادی شمردن شرایط کرونا مطرح کرد: تالارها مکلف هستند ماسک و دستکش جلوی درب ورودی توزیع کرده و با یک سوم ظرفیت واقعی خود آغاز به کار کنند.
او با اشاره به اینکه اوضاع حمل و نقل همگانی مطلوب نیست و استفاده رانندگان از ماسک الزامی است، گفت: افرادی که مشکوک به کرونا هستند، باید به نقاهتگاهها منتقل شوند و اداره صمت شهرستان بیش از پیش پایکار باشد و جدیت بیشتری بر اصناف و اتحادیهها داشته باشد در ضمن در بحث رعایت پروتکلهای بهداشتی و الزام استفاده از ماسک، مدیریت تاکسیرانی باید یک طرح کلی داشته باشد و رانندگان را مکلف به استفاده از ماسک کند.
انتهای پیام/ب