سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه مربای انجیر

در گزارش زیر طرز تهیه مربای انجیر را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  در مطلب زیر طرز تهیه مربای انجیر را آموزش می‌دهیم.

مواد لازم:

شکر: ۸۰۰ گرم
انجیر: یک کیلو‌
آبلیمو: یک قاشق غذا‌خوری
گلاب: ۲ قاشق غذا‌خوری
آب: یک لیوان
(پودرهل در صورت تمایل کمی) من نریختم.


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

ابتدا انجیر‌ها را شسته و روی انجیر‌ها با چنگال یا با خلال دندان چند سوراخ ایجاد کنید.

شکر را با آب مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید.

بعد از جوش آمدن انجیر‌ها را در شربت بریزید و صبر کنید تا انجیر‌ها نرم شده و گلاب و آب لیمو را هم اضافه کنید و چند دقیقه دیگر بجوشانید.

در این مرحله حتما در ظرف مربا را یک پارچه تمیز گذاشته و حرارت را خاموش کنید و با در بسته بگذارید خنک شود تا شهد به درون انجیر‌ها نفوذ کند و مربا آماده شود.

برای تهیه مربای انجیر بهتر است از انجیر‌های ریز و سبز استفاده کنید.

منبع: ashpaz bashi۱

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.