او ادامه داد: در انتخابات پیش رو، از یک طرف جریان اصلاحات در موقعیت ضعف قرار دارد، چون هم سبد رای آنها سبک است و هم برنامه و استراتژی قابل اتکایی برای پیروزی ندارند. از طرف دیگر در شرایط فعلی تنها سرمایه و نامزدی که آنها بتوانند با آن وارد رقابتهای انتخابات شوند، گزینه حسن خمینی است؛ بنابراین جریان اصلاحات برای ادامه حیات سیاسی خود ناگزیر است از پتانسیل سید حسن استفاده کند، ولی این راهبرد کاملا به زیان ایشان و خانواده حضرت امام خمینی (ره) است.
این کارشناس مسائل سیاسی گفت: بهتر است او وارد انتخابات نشود؛ در فضای سیاسی فعلی کشور حداقل دو گروه وجود دارند که مخالف جدی آقای حسن خمینی هستند. گروه اول انقلابیون سنتی وفادار به نظام و اصولگرایان تندرو که ایشان را منتسب به اصلاح طلبها دانسته و مخالف جریان ارزشی دسته بندی میکنند و گروه دوم برعکس گروه اول کسانی هستند که نسبت به مدیریت اجرایی کشور اعتراض دارند.
بیشتر بخوانید
عزیزی افزود: از آنجایی که حضرت امام خمینی (ره) بنیان گذار نظام جمهوری اسلامی هستند و حسن خمینی نیز منتسب به امام است، لذا این گروه در مقام اعتراض به کلیت نظام از حسن خمینی حمایت نخواهند کرد؛ چرا که توان تفکیک بین موضوعات و جریانات داخلی نظام را ندارند؛ بنابراین شرایط برای حسن خمینی فراهم نیست و کاندیدا شدن ایشان در انتخابات ریاست جمهوری در واقع استقبال از شکست خود خواسته است که نتیجه آن در حالت خوشبینانه رقم خوردن "رفراندوم شکست" برای جریان اصلاحات و حسن خمینی خواهد بود. البته در صورت شکست ایشان، نتایج خیلی حاد و زیانبار تری نیز برای کشور متصور هست که امیدواریم با هوشیاری و دخالت بزرگان و دلسوزان نظام پیش گیری شود.
فعال سیاسی اصولگرا گفت: حداقل در دو دوره آینده ریاست جمهوری یعنی دورههای سیزدهم و چهاردهم شانس پیروزی برای آقای حسن خمینی قابل تصور نیست. اگر ایشان تصمیم ورود به انتخابات ریاست جمهوری را داشته باشند بهتر است که برای انتخابات ریاست جمهوری دوره پانزدهم یعنی سال ۱۴۰۸ برنامه ریزی کنند.
انتهای پیام/
مردمی
باتجربه
ضد رانت و فساد و باندبازی و ....