سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیر کل غله سیستان و بلوچستـان:

آرد‌های تولیدی سیستان و بلوچستان از کیفیت مطلوبی برخوردار هستند

گنجعلی گفت: کیفیت آرد و نان استان سیستان و بلوچستـان در سنجش و ارزیابی کارشناسی با نمونه‌برداری صورت گرفته از گندم و نان تولیدی در وضعیت خوبی قرار داشته است.

غلامعلی گنجعلی  مدیرکل غله و خدمات بازرگانی سیستان و بلوچستـان در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ،  گفت: کیفیت آرد و نان این استان در سنجش و ارزیابی کارشناسی توسط مرکز پژوهش‌های غلات کشور بر اساس نتایج آنالیز ارسالی با نمونه‌برداری صورت گرفته از گندم و نان تولیدی منطقه در سطح بسیار مطلوب و خوبی قرار داشته است.

غلامعلی گنجعلی  اظهارداشت: با عنایت به برنامه‌ریزی‌های انجام شده، ابتدا گندم‌های موجود در استان که از نوع داخلی بوده از لحـاظ کیفیـت بررسـی و مورد آزمایش قـرار گرفته سپس به سه قسمت قـوی، متوسط و ضعیف تقسیم‌بندی و با تهیه مدل یا برنامه اختلاط با گندم‌های موجود براساس نوع نیاز آرد با توجه به نوع پخت و نان تولیدی در کارخانجات آرد سازی مصرف می‌شود.

او  افزود: در تولید نان عوامل گوناگون دخیل است و با فرض اینکه این موضوع را به صورت یک زنجیره در نظر گیریم ابتدای زنجیره با مـواد اولیه مرغوب و استاندارد و از گندم شروع شده سپس تکنولوژی آسیابانی استـاندارد و مـدرن تولید آرد با کیفیت مناسب ذخیره سـازی یا فضای انباری آرد مناسب در واحـدهای نانوایی ماشین آلات پخت اسـتاندارد کنترل و رعایت استـاندارد پروسه تخمیر خمیر از مرحله خمیرگیری تا انتقال مناسب چانه خمیر به فر پخت با استفاده و آگاهی از اطلاعات و علم نانوایی همراه با آموزش و مهارت شاغلان و نحوه و چیدمان و عرضه نان تولیدی به مشتری و در نهایت نحوه نگهداری و مصرف آن توسط مشتری رعایت شود خاتمه می‌یابد.

مـدیـرکل غله و خدمات بازرگانی سیستان و بلوچستـان با اشاره به وضعیت صنعت آرد استان گفت: ۱۰ واحد آردسازی فعال در شهر‌های زاهدان، ایرانشهر، خاش و سراوان مشغول به فعالیت هستند و تمامی کارخانجات از تجهیزات و ماشین آلات مدرن روز دنیا در خطوط تولید خود استفاده می‌کنند و از کارخانجات رتبه یک کشور نیز قـرار دارند تمام آن‌ها با رعایت و حفظ خـواص فیزیک و شیمیایی آرد استحصـالی از جمله نوع سبوس گیری و رعایت درصد وزنی گلوتن از استاندارد‌های لازم برخوردارند.

او  بیان کرد: کیفیت آرد کارخانجات آردسازی سیستان و بلوچستان با انجام آزمایشات لازم و نمـونه برداری‌های مستمر توسط واحد کنترل کیفی اداره کل غله مورد پایش قرار می‌گیـرد و در تمامی موارد توسط کارخانجات آرد سازی استان مشتری مداری رعایت می‌شود.

انتهای پیام/ع

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.