او بیان کرد: اگر طبق میزان بارندگی سالانه برای میزان مصرف آب در حوزههای کشاورزی، صنعتی و شرب برنامهریزی شود، میتوان از خسارات بسیاری جلوگیری کرد.
عراقی ادامه داد: با توجه به میزان آب موجود در استان و محدودیتهای آن چشماندازی برای صنایع و کشتهای کمآببر درنظر گرفته شود تا با استفاده از آن بتوانیم برای توسعه استان برنامهریزی کنیم.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار همدان اظهار کرد: تاکنون شرکت آب منطقهای استان همدان با همراهی سازمان جهاد کشاورزی، سازمان صنعت، معدن و تجارت و شرکت آب و فاضلاب برنامههای خوبی برای تحقق صرفه جوییها داشتهاند.
او ادامه داد: با توجه به اقدامات اکیپهای گشت و بازرسی شرکت آب منطقهای، میزان نصب کنتورهای حجمی، جلوگیری از حفر چاههای غیرمجاز، مسدود کردن چاههای غیرمجاز، کنترل میزان برداشت آب از چاههای مجاز با استفاده از کنتورهای هوشمند و همچنین میزان بارش باعث شده گراف آبهای زیرزمینی شرایط بهتری پیدا کند.
عراقی بیان کرد: با وجود اقدامات ارزشمندی که در سالهای اخیر انجام شده کسری مخزن آب زیرزمینی همچنان پابرجاست به این معنا که طی سالهای متمادی برداشت از این مخازن بیش از حد مجاز بوده و کسری قابل توجهی ایجاد کرده است.
او گفت: در ۴ سال اخیر این اقدامات روند مناسبی را ایجاد کرده و هیدروگراف آبهای زیرزمینی را بهبود داده است و امیدواریم بتوانیم برای رسیدن به توسعه پایدار ، منابع آب پایدار در اختیار داشته باشیم .
انتهای پیام/ د