سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سرقت به بهانه جا به جایی اثاثیه منزل/فریب تبلیغات مجازی را نخورید

تبلیغات جا به جایی اثاثیه منزل در فضای مجازی قابل اعتماد نیست.

کاویانی، رئیس اتحادیه کامیون داران کرج در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، با بیان این که تبلیغات جا به جایی اثاثیه منزل در فضای مجازی قابل اعتماد نیست، گفت: اخیرا شاهد افزایش مراجعه شهروندان به اتحادیه و ثبت شکایاتی مبنی بر سرقت اثاثیه منزل و یا آسیب دیدن آن هستیم.

او افزود: افرادی که در فضای مجازی اقدام به انتشار تبلیغات حمل و نقل اثاثیه منزل می کنند، فاقد مجوز هستند.

رئیس اتحادیه کامیون داران کرج گفت: شهروندان برای برقراری ارتباط با افراد یا  موسسات حمل و نقل کننده اثاثیه منزل دارای مجوز و پروانه فعالیت، با ۱۱۸ تماس بگیرند.

او افزود: تا کنون با همکاری دستگاه قضا از فعالیت هزار شماره تلفن تبلیغ شده در فضای مجازی جلوگیری کرده ایم و طی نامه ای از سایت های درج آگاهی عدم درج تبلیغات حمل اثاثیه منزل بدون مجوز را خواستار شدیم.

کاویانی گفت: توزیع لاستیک بین اعضای اتحادیه و واحدهای صنفی به صورت منظم انجام شده است و اگر راننده عضو اتحادیه ای تاکنون لاستیک دریافت نکرده به اتحادیه مراجعه کند.

انتهای پیام/د.خ

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.