سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه جوجه چینی خوشمزه و راحت

در گزارش زیر طرز تهیه جوجه چینی را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در مطلب زیر طرز تهیه جوجه چینی را آموزش می‌دهیم.

فیله‌های مرغ رو از چند ساعت قبل داخل پیاز و نمک و کمی زعفران بذارید.
یک و نیم قاشق چایخوری پودر مخمر رو داخل نصف لیوان شیر ولرم بریزید و مخلوط کنید بذارید نیم ساعت بمونه.


بیشتر بخوانید



یک عدد تخم مرغ رو با یک لیوان ماءالشعیر ساده تلخ مخلوط کنید نمک و فلفل سیاه و کمی زعفران دم کرده بزنید شیر رو به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر رو با آرد سفید مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید اونقدری آرد اضافه کنید تا‌ مخلوط در حد ماست زده شده داشته باشید، فیله‌های مرغ رو به مواد اضافه کنید و داخل روغن شناور سرخ کنید.

نکته ۱: جوجه‌های سرخ شده رو روی دستمال بذارید تا روغن اضافی گرفته بشه.

نکته ۲: این غذارو میتونید همراه با سس تارتار و بدون برنج سرو کنید.

نکته ۳: قارچ و پیاز حلقه‌ای رو هم میتونید با همین خمیر و به همین روش سرخ کنید

نوش جان

منبع: banooye_khone


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
پریسا میرزائی
۱۶:۰۶ ۲۹ شهريور ۱۳۹۹
مزخرف بود