او با بیان اینکه برندسازی محصولاتی همچون سیر، کشمش و گردو در حال پیگیری است، ادامه داد: در سال جهش تولید و توجه به اقتصاد مقاومتی باید به کشتهای گلخانهای بیش از گذشته اهمیت داد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان عنوان کرد: در سالهای گذشته سالانه به طور میانگین ۷ تا ۱۰ هکتار گلخانه ساخته میشد و در حال حاضر این رقم به ۷۹ هکتار افزایش یافته است.
او اظهار داشت: سودآوری گشنیز موجب شده تا کشاورزان رغبت کمتری به کاشت کلزا نشان دهند، اما پیشبینی میشود امسال ۵ هزار تن از این محصول در استان برداشت شود.
رضوانی جلال افزود: هم اکنون سردخانههایی با ظرفیت ۲۰۰ هزار تن در استان در دست ساخت است که بین ۱۰ تا ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند.
انتهای پیام/ج