او افزود: این استعداد را داریم که مرغ مورد نیاز استان را تولیدکنیم اگر مسایل ریشهای و اصو لی مطرح شود.
مهدی با انتقاد از ستاد تنظیم بازار در قبمت گذاری مرغ زنده گفت: ستاد تنظیم بازار اگر تصمیمات خود را براساس واقعیتهای موجود اتخاذ نکند عواقب این کار جدی خواهد شود.
او تصریح کرد: اولین پیشنهاد ما رسیدگی به مشکلات ارزی به ویژه برای شرکتهای بازرگانی جهت ترخیص نهادههای خریداری شده و وارداتی است.
مدیرعامل اتحادیه مرغ داران استان کرمان بیان کرد: متاسفانه از ابتدای سال ۹۹ براساس گزارش ها، ال سی درحوزه نهادههای دامی بازنشده و این به شدت اخطاری است برای تولیدات ما برای نیمه دوم سال ۹۹ که باید تدبیری خاص برایش اندیشید.
مهدی تاکید کرد: ۷۵ درصد نهادههای دامی را قبلا از طریق شرکت بازرگانی و یا آزاد وارد میکردیم، اگر وزارت جهاد میخواهد ازطریق سرویس و سامانه این کار را انجام دهند باید سامانه بازنگری شود، چون شفاف وعادلانه نیست.
او افزود: در کرمان چه برای شمال و جنوب استان برای یک ماه ۱۴ هزارتن ذرت ۷ هزارتن کنجاله سویا وحدود ۵ هزارتن جو نیاز است، اما میزان نهادهای که داده میشود بسیار کمتر است.
مدیرعامل اتحادیه مرغداران استان کرمان گفت: تعرفه بالای حمل الان به بالای ۳۰۰ تومان رسیده که قبلا ۲۵۰ تومان به ازای هرکیلو بوده است ازبندر امام به کرمان و ما نمیتوانیم پاسخگوی بخش دولتی باشیم.
انتهای پیام/س