سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛

استمرار روند افزایشی قیمت مرغ در بازار

نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی گفت: امروز قیمت هر کیلو مرغ گرم افزایش یافت و به ۱۶ هزار تومان رسید.

حبیب اسداله نژاد نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی  گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، از افزایش قیمت مرغ در بازار خبر داد و گفت: امروز متوسط قیمت هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری ۱۱ هزار و ۷۰۰ تومان و مرغ آماده به طبخ در خرده فروشی‌ها ۱۶ هزار تومان است.

وی از افزایش ۳ هزار تومانی قیمت مرغ در بازار خبر داد و افزود: با توجه به افزایش هزینه‌های تولید، قیمت مرغ به نرخ منطقی خود رسیده است.

اسداله نژاد عرضه مرغ با نرخ بالاتر از ۱۶ هزار تومان را غیر منطقی دانست و گفت: با توجه به نرخ فعلی مرغ زنده، قیمت منطقی مرغ گرم ۱۶ هزار تومان است.

نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی ازدیاد تقاضا را یکی از دلایل اصلی افزایش قیمت مرغ در بازار اعلام کرد و گفت: عرضه و تقاضا یکی از مکانیزم‌های اصلی قیمت در بازار می‌شود.

این مقام مسئول درباره آینده بازار مرغ بیان کرد: با توجه به شرایط فعلی عرضه و تقاضا پیش بینی می‌شود که روند فعلی قیمت مرغ در بازار ادامه یابد چرا که صنعت دیگر تحمل زیان را ندارد و در صورت واقعی نشدن قیمت‌ها باید منتظر تعطیلی واحد‌های تولیدی بود.

به گفته وی، با وجود آنکه مرغ یکی از کالا‌های استراتژیک سبد خانوار به شمار می‌رود، افزایش قیمت خانوار‌ها را در تامین معیشت در تنگنا قرار می‌دهد که ما هم از این موضوع نگران هستیم، به همین خاطر انتظار می‌رود دولت دهک‌های آسیب پذیر را در قالب یارانه حمایت کند.

نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی با اشاره به اینکه مرغداران در حاشیه زیان هستند، بیان کرد:  انتظار می‌رود که دستگاه‌های مسئول با تامین به موقع نهاده‌ها و جلوگیری از سودجویی دلالان و عوامل واسطه کمک کنند تا مرغ با نرخ کمتری به دست مردم برسد.

وی درباره آخرین جزئیات زیان مرغداران در ماه‌های اخیر بیان کرد: برای اعلام زیان مرغداران در ۲ ماه اخیر نیازمند استخراج آمار و اطلاعات دقیق است تا بتوان برمبنای آن نظر داد، اما آنچه مسلم است زیان مرغداران طی ۴ ماه اخیر به بالای ۳ هزار و ۲۰۰ تا ۳ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان رسیده است.

به گفته وی، با وجود آنکه مرغ یکی از کالا‌های استراتژیک سبد خانوار به شمار می‌رود، افزایش قیمت، خانوار‌ها را در تامین معیشت در تنگنا قرار می‌دهد که ما هم از این موضوع نگران هستیم، به همین خاطر انتظار می‌رود دولت دهک‌های آسیب پذیر را در قالب یارانه حمایت کند.

نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی با اشاره به اینکه مرغداران در حاشیه زیان هستند، بیان کرد: علی رغم روند افزایشی قیمت مرغ طی روز‌های اخیر، اما همچنان با نرخ منطقی و واقعی فاصله معناداری داریم، از این رو انتظار می‌رود که دستگاه‌های مسئول با تامین به موقع نهاده‌ها و جلوگیری از سودجویی دلالان و عوامل واسطه کمک کنند تا مرغ با نرخ کمتری به دست مردم برسد.

وی درباره آخرین جزئیات زیان مرغداران در ماه‌های اخیر بیان کرد: برای اعلام زیان مرغداران در ۲ ماه اخیر نیازمند استخراج آمار و اطلاعات دقیق است تا بتوان برمبنای آن نظر داد، اما آنچه مسلم است زیان مرغداران طی ۴ ماه اخیر به بالای ۳ هزار و ۲۰۰ تا ۳ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان رسیده است.

بازار نهاده‌های دامی تعریفی ندارد

اسداله نژاد با اشاره به اینکه بازار نهاده دامی تعریفی ندارد، بیان کرد: در حال حاضر هر کیلو کنجاله سویا با نرخ ۵ هزار و ۷۰۰ تا ۵ هزار و  ۸۰۰ تومان و ذرت ۲ هزار و ۷۰۰ تا ۲ هزار و ۸۰۰ تومان در بازار سیاه عرضه می‌شود.

این مقام مسئول افزود: با توجه به مشکل تامین به موقع نهاده‌های دامی، امیدی به بهبود قیمت در بازار نیست چرا که ترخیص کالا به مقدار مورد نیاز توسط دستگاه‌های مسئول با چالش روبروست که کمبود نهاده با نرخ مصوب منجر به افزایش مولفه‌های تولید و قیمت تمام شده مرغ است.


بیشتر بخوانید:


نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران درباره تاثیر صادرات مرغ بر روند قیمت در بازار گفت: صادرات مرغ به صورت قطره چکانی و تحت شرایط خاصی در حال انجام است و میزان آن در حدی نیست که در افزایش قیمت تاثیر گذار باشد.

اسداله نژاد با اشاره به اینکه مرغداران تمایلی به توزیع مرغ منجمد ندارند، بیان کرد: در حال حاضر پشتیبانی امور دام هر کیلو مرغ را با نرخ ۸ هزار و ۱۰۰ تا ۸ هزار و ۲۰۰ تومان از مرغداران خریداری می‌کند و از آنجا که قیمت بازار ۱۰ هزار تومان است، خرید تضمینی با این نرخ توجیه اقتصادی ندارد.

نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی در پایان درباره تاثیر توزیع مرغ منجمد بر بازار تصریح کرد: در شرایطی که قیمت مرغ به نرخ واقعی در بازار نرسیده است، پشتیبانی امور دام ذخایر خود را نباید در بازار عرضه کند و تنها در صورت افزایش قیمت فراتر از نرخ منطقی به منظور حمایت از تولیدکننده باید اقدام به توزیع ذخایر کند.

انتهای پیام/

برچسب ها: قیمت مرغ ، مرغداران
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۳:۳۸ ۰۴ تير ۱۳۹۹
این حرفا چیه! تو زمانی که قیمت مرغ اومده بوده پایین جوجه های یک روزه رو کشتند که قیمت بیاد بالا. همون زمان هم بعضی از کارشناسا این رو گفته بودند. راستی دولت میخواست قضیه رو پیگیری کنه، نتیجه چی شد؟
ناشناس
۱۱:۰۷ ۰۴ تير ۱۳۹۹
این کار یه عادت شده متاسفانه برای دولتمردانمان ،همیشه درآوخر دوران ریاست بازاررا ول می کنند تا هربلای که بعضی فرصت طلبان دلشان میخواد به سر مردم بیاورند .جزخدا کسی نیست به داداین ملت برسه ، خدایا خودت کمک کن دیگر هیچ دادرسی نیست...
ناشناس
۰۸:۰۳ ۰۴ تير ۱۳۹۹
باز 16 تومن خوبه ما که تو قشم دیشب خریدیم کیلویی 20 تومن هنوز از کلم دود در میاد.چرا مملکت رو ول کردید به حال خودش من دیگه نمیتونم واقعا