او ادامه داد: در حال حاضر استانداران به عنوان مدیران اصلی منطقهای کشور و نمایندگان حکومت، کاملاً مسلوب الاختیارند.
عنابستانی تأکید کرد: در جریان کرونا اگر مدیریت محلی وجود داشت و میتوانست تصمیم بگیرد، کشور با تبعات بسیار کمتری از موضوع عبور میکرد، اما متأسفانه به طور کامل اختیارهای استانداران گرفته شد و وزیر باید در این باره حساس باشد و از مدیرانش حمایت کند.
نماینده مجلس یازدهم اظهار کرد: اینکه استانداری مانند استاندار خراسان رضوی کوچکترین تصمیمی نتواند بگیرد و حتی حق تعطیلی یک روزه استانش را نداشته باشد، بسیار ضعف بزرگ برای وزارت کشور و ساختار اداره کشور است.
او ادامه داد: شهرداریها به حالشان رها شدهاند و در شهرهای کوچک در پرداخت حداقل هزینههای اداره خودشان ماندهاند و صدایشان به کسی نمیرسد.
عنابستانی افزود: شهرداریها تجهیزات مناسب ندارند و کل بار حمل و نقل شهرهای بزرگ هم به دوش خودِ شهرداری است و دولت سالهاست که سهم خودش را نمیپردازد.
او با بیان اینکه در مقابل بحران به شدت بی دفاع شدیم، اظهار کرد: کمترین تدبیر بحرانی وجود ندارد و تجهیزات شهرستانها بسیار فرسوده است. حدود ۲ماه از سیل گذشته است و هیچ اقدام موثری برای مقابله و پرداخت خسارت و جبران خرابیها شکل نگرفته است.
نماینده مجلس یازدهم بیان کرد: اخیراً آقای عرف، معاون سیاسی ابلاغ کرده است که هیچ تغییری در حوزه مدیران صورت نگیرد و تغییر ممنوع است؛ این ابلاغ بر چه مبنایی است؟ اگر فرماندار و مدیر ضعیف است، چرا نباید تغییر کند؟ در حالیکه اراده ملت بر عوض کردن چرخ حرکت ملت است.
عنابستانی گفت: آقای رئیس جمهور گفته است که آماده تعامل با مجلس هستیم، تعامل دو سویه است و باید دو طرفه باشد.
انتهای پیام/