سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رفتارهای پرخطری که در شرایط کرونا در رستوران‌ انجام می‌دهیم

در این مطلب به ۱۱ رفتار خطرناکی که در شرایط کرونا در رستوران‌ها انجام می‌دهیم، می‌پردازیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، با خود فکر می‌کنیم، با ماسک که نمی‌شود غذا خورد پس چه فرقی می‌کند با ماسک وارد رستوران شویم یا بدون ماسک؛ اما شاید بهتر است دوباره روی این موضوع فکر کنید.

بعد از بازگشایی رستوران‌ها، هنوز رعایت پروتکل‌های بهداشتی، ضروری است و با رعایت نکردن اصول بهداشتی، خود و عزیزانمان را به خطر می‌اندازیم. برخی بدون توجه به وجود ویروس کرونا مانند قبل از اپیدمی ویروس رفتار می‌کنند که در این شرایط این رفتار‌ها باعث انتقال و گسترش کرونا می‌شود. در ادامه به ۱۱ رفتار  خطرناکی که در شرایط کنونی در رستوران‌ها انجام می‌دهیم، می‌پردازیم.

۱. بدون ماسک وارد رستوران شدن

با خود فکر می‌کنیم، با ماسک که نمی‌شود غذا خورد پس چه فرقی می‌کند با ماسک وارد شویم یا بدون ماسک. موضوع اینجاست که در هنگام خوردن، کسی با فاصله‌ی کم با شما صحبت نمی‌کند و شما به نوعی فضای خصوصی و حریم خود را حفظ می‌کنید (رعایت فاصله‌ی اجتماعی). بهتر است بدانیم داشتن ماسک ۸۵ درصد از انتقال کرونا ویروس جلوگیری می‌کند. دوباره روی این موضوع فکر کنید؛ از لحظه‌ی ورود شما تا لحظه‌ی تحویل غذایی که روی میز می‌آید؛ شما با گارسون صحبت می‌کنید، شاید با همراهانتان درباره‌ی سفارش غذا مشورت کنید و در آخر به سرویس بهداشتی و برای دست شستن بروید. این ۴ مرحله، به راحتی می‌تواند شما را در خطر ابتلا به ویروس کرونا قرار دهد. پس بدون ماسک وارد رستوران‌ها نشوید.


بیشتر بخوانید: ویروس کرونا؛ غذای بیرون سالم و ایمن است؟


۲. وسایل شخصی در مکان عمومی

بهتر است به این نکته دقت کنید که آیا وسایلی که با آن‌ها در تماس هستید یک‌بار مصرف و فقط برای شماست یا عمومی است. وسایلی مانند کاور روی دستگاه کارت‌خوان، منوی غذایی که لمس می‌کنید. اگر شخصی و یکبار مصرف نبود، از تماس با آن خودداری کنید و از مسئول صندوق یا گارسون بخواهید که به جای شما انجام دهند. اگر مجبور شدید خودتان آن‌ها را انجام دهید بلافاصله از اسپری‌های ضد عفونی استفاده کنید و دست‌هایتان را با آب و صابون بشویید.

۳. با دست غذا نخورید

بزرگ‌ترین اشتباهی که می‌توانید در رستوران‌ها انجام دهید، با دست غذا خوردن است. پس از سفارش غذا‌هایی که باید با دست آن‌ها را بخورید مانند همبرگر و چیزبرگر و غیره، خودداری کنید. می‌توانید از مسئول، تقاضای کارد و چنگال کنید و خوردن غذا را با آن‌ها ادامه دهید. به خاطر داشته باشید که از محلول‌های ضد عفونی کننده برای ضد عفونی کردن کارد و چنگال در رستوران استفاده نکنید. بهتر است آن را با آب جوش استریل کنید؛ زیرا تشخیص اتانول و متانول در آن شرایط سخت است و ممکن است دچار مسمومیت شوید.

۴. کارت بانکی به جای پول نقد

امروزه راه‌های زیادی برای پرداختن وجود دارد از جمله موبایل بانک‌ها، دستگاه‌های کارت‌خوان و کیف پول آنلاین. به نفع سلامتی ما است که در حال حاضر گزینه‌ی پول نقد را همواره خاموش نگه‌داریم و از دیگر راه‌حل‌های کم‌خطر استفاده کنیم.

۵. اکیپی بیرون رفتن

گاهی اوقات ما برای وقت گذرانی با دوستان‌مان رستوران‌ها را انتخاب می‌کنیم. بهتر است به این نکته دقت کنید که نباید در این شرایط خطرناک که علت گسترش کرونا تنها سرایت آسان از طریق دیگر افراد است، گروهی و به اصطلاح اکیپی بیرون رویم. در این شرایط بهتر است این موضوعات را برای محافظت از خود و خانواده‌مان رعایت کنیم.

۶. استفاده از خودکار رستوران

دقت کنید که در رستوران چه کسی به خودکار دست می‌زنند. گارسون، مسئول صندوق، شما و مشتریان دیگر. اگر می‌دانید، روال کار رستورانی به این صورت است که باید چیزی را امضا کنید یا به هر دلیلی خودکار لازم‌تان می‌شود، یکی همراه داشته باشید.

۷. استفاده از دستگیره‌ها

دستگیره‌ در مکان‌های عمومی از جمله اشیایی است که موجب سرایت این بیماری می‌شود. از دست‌کش یا دستمال کاغذی برای باز یا بسته کردن آن‌ها استفاده کنید و سریعا دستمال و دست‌کش مورد استفاده را در سطل‌زباله‌ی در دار بیندازید.

۸. خجالتی نباشید و نارضایتی خود را بگویید

در رستوران‌هایی که رعایت پروتکل‌های بهداشتی را نمی‌کنند، خجالتی نباشید و واضح به این موضوع اعتراض کنید. می‌بایست میز شما را تغییر دهند و به اعتراضات شما بی توجه نباشند؛ زیرا شما حق سرویسی را برای همین مسائل پرداخت می‌کنید.

۹. به انتخاب خود میز یا صندلی را جا به جا نکنید

 فاصله‌ی میز و صندلی‌ها بر اساس متراژ‌های استاندارد ۱ تا ۱ و نیم متر است که ممکن است شما نادانسته قوانین را بشکنید. در این صورت کارکنان رستوران با این وضعیتی که شما مسئول آن هستید برخورد می‌کنند.

۱۰. در یک پرس غذا با هم شریک نشوید

بهتر است در این شرایط به این موضوع دقت کنید که غذاخوردن شریکی شما باعث نشستن نزدیک یکدیگر می‌شود.

۱۱. استفاده از سرویس بهداشتی

بهتر است که برای ضد عفونی کردن دست‌ها اسپری منحصر به خود را همراه داشته باشید. اگر مجبور به استفاده از سرویس بهداشتی در مکان عمومی شدید بهتر است که سیفون را با کفش فعال نکنید و به هر کجا که دست زدید بلافاصله دستان خود را بشویید و از اسپری استریل الکلی استفاده کنید.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.