سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه بادمجان شکم پر خوشمزه به سبک گیلانی

در گزارش زیر طرز تهیه بادمجان شکم پر را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بادمجان شکم پر (لونگی بادمجان) یک خوراک خوشمزه است که مواد اصلی آن بادمجان و گوشت است. این خوراک یکی از غذا‌های خوشمزه استان گیلان است.

همان طور که می‌دانید با بادمجان انواع و اقسام غذا‌های خوشمزه را می‌توان تهیه کرد مخصوصا مردم شمال ایران که در تهیه انواع غذا‌ها با بادمجان درجه استادی در این زمینه را دارا  است. هر آنچه که با بادمجان تهیه شود خوشمزه است و تنوع غذایی این ماده غذایی بسیار بالا است.


مواد لازم

بادمجان متوسط: ۴-۶ عدد
گردوی خرد شده: ۲۰۰-۲۵۰ گرم
پیاز متوسط: ۱ عدد
رب آلوچه: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
گلپر: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم


بیشتر بخوانید:


مراحل پخت

ابتدا بادمجان را پوست کنده و یک شیاری را در آن ایجاد می‌کنیم و به آن مقداری نمک اضافه کرده و می‌گذاریم کنار تا تلخی آن گرفته شود.

سپس در قابلمه‌ای مقداری آب ریخته و می‌گذاریم تا جوشش بیاید.

پس از جوش آمدن بادمجان‌ها را در آن ریخته تا کمی آب پز شوند.

پس از اینکه آب پز شدند از قابلمه خارج کرده در ظرفی قرار می‌دهیم تا آبش گرفته شود.

سپس دو گردو آسیاب شده، پیاز و رب آلوچه را کاملا با هم مخلوط می‌کنیم، تا یکدست شود.

مخلوط حاصل را داخل بادمجان‌ها قرار داده و سپس بادمجان‌ها را با روغن سرخ می‌کنیم.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.