سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نماینده ولی فقیه در گیلان:

نونهالی، بهترین دوران انتقال ارزش‌های اجتماعی و اعتقادی / ضرورت آماده سازی بستر توانمندسازی دانش آموزان و معلمان در عرصه‌های تربیتی

آیت الله فلاحتی در کمیته همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش گیلان گفت: همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش باید خروجی داشته باشد و جامعه نمود عینی را مشاهده کند.

به گزارش خبرنگار  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، آیت الله فلاحتی ، نماینده ولی فقیه در گیلان و امام جمعه رشت  امروز در کمیته همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش استان گفت: همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش باید خروجی داشته باشد و جامعه نمود عینی را مشاهده کند.

او بر توانمندسازی مربیان تاکید کرد و افزود: توانمندی مربیات مهد‌های کودک و پیش دبستانی مهم است، زیرا در روانشناسی علوم تربیتی ثابت شده که بهترین دوران تاثیرگذاری در نونهالی است.

امام جمعه رشت با بیان اینکه نونهالی بهترین دوران انتقال ارزش‌های اجتماعی و اعتقاد‌های معنوی در روح و جان انسان است، گفت: تربیت طلاب و روحانیون در تقویت مربیات مهدکودک و پیش دبستانی اثرگذار است.

نماینده ولی فقیه در گیلان، خواستار آماده سازی بستر در عرصه توانمندسازی دانش آموزان و معلمان شد و افزود: بستر فعالیت برای معلمان پرورشی باید آماده شود.

آیت الله فلاحتی به اهمیت ایده پردازی توسط حوزه‌های علمیه اشاره کرد و گفت: انسان با مشاهده افق‌ها می‌تواند برنامه ریزی داشته باشد بنابراین در عرصه تربیتی باید افق‌ها را دید.

او با تاکید بر تشکیل اتاق فکر در حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش در عرصه تربیتی، یادآور شد: محصول اتاق فکر حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش در این کمیته عرضه شود.

نماینده ولی فقیه در گیلان  با قدردانی از فعالیت شبکه شاد آموزش و پرورش، خاطرنشان کرد: تحقیقات نشان داده عملکرد شبکه شاد موفق بوده است و تلاش‌های ریز به لحاظ اینکه دیده نشدند و خاموش معلمان در این شبکه قدردانی می‌کنم.

حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش دو مرجع فرهنگی جامعه

نادر جهان آرای ، مدیرکل آموزش و پرورش گیلان نیز در این کمیته گفت: حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش دو مرجع فرهنگ جامعه است.

او  به اهداف تشکیل جلسه کمیته همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش گیلان اشاره کرد و افزود: بهره گیری از قابلیت‌های حوزه‌ها در امر پژوهشی، توسعه فعالیت‌های تربیتی، تبلیغی و تعمیق باور‌ها و همچنین مشارکت در تربیت و توانمندسازی منابع انسانی است.

حجت الاسلام حسین انصاری ، مدیر حوزه‌های علمیه گیلان نیز  با اشاره به اینکه نحوه همکاری حوزه‌های علمیه با آموزش و پرورش در فضای مجازی در شرایط کرونا مهم است ، گفت: برنامه ریزی اجرای برنامه‌ها در شبکه شاد در سال تحصیلی جدید حائز تاثیرگذار است.

همچنین در در کمیته همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش گیلان  تفاهمنامه همکاری حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش گیلان بررسی شد و هر کدام از اعضا  نظر‌ها و پیشنهاد‌های خود را بیان کردند.

 

انتهای پیام/م.ع

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.