سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

باشگاه خبرنگاران جوان گزارش می‌دهد؛

فروش سوالات امتحانی مدارس در فضای مجازی

با آغاز امتحانات عده زیادی از دانش آموزان و دانشجویان در حال فروش سوالات امتحانی خود در فضای مجازی هستند.

به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، با شیوع ویروس کرونا تقریبا از اواخر اسفندماه مدارس و دانشگاه‌ها تعطیل شدند و تصمیم بر آن گرفته شد تا زمان باقی مانده را دانش آموزان و دانشجویان به صورت آنلاین در فضای مجازی برای یادگیری درس‌های خود سپری کنند.

مسئله‌ای که با نقد و انتقاد‌های زیادی از جمله عدم یادگیری، بروز مشکلات اینترنتی، نارسایی صدای استاد، عدم مشارکت دانشجو و ... به همراه بود. با تمام این مشکلات که سبب نارضایتی دانشجویان زیادی شده بود در پایان این ترم بر اساس تصمیمی که دانشگاه‌ها گرفتند قرار بر این شد تا اکثر دانشگاه‌های کشور امتحانات خود را به صورت مجازی برگزار کنند.

امتحاناتی که به دلیل عدم آشنایی دانشجویان و دانش آموزان با این نحوه امتحان دهی ترس و دلهره‌ای را در دل آن‌ها ایجاد کرده است و آن‌ها برای کاهش این ترس و استرس به وجود آمده برای امتحانات سال جاری که خیلی متفاوت‌تر از سال‌های قبل است به فکر راه حل‌هایی افتادند تا این مشکل را به صورت حداقلی برای آن‌ها برطرف کند.

در همین مسیر که دانشجویانی در حال چاره اندیشیدن برای آشنایی با سامانه امتحانات آنلاین و در حال تلاش برای یادگیری و مطالعه بیشتر در این فرصت باقی مانده هستند، دانشجویان زیادی به راه‌های تقلب در امتحانات فضای مجازی، که محیطی گسترده‌تر و آسان‌تر برای تقلب است فکر می‌کنند.


به نوعی که با یک جستجو در فضا‌هایی همچون اینستاگرام، تلگرام، کانال‌های آموزشی و ... تبلیغات کمک در امتحانات، فروش سوال امتحانات با قیمت توافقی به چشم می‌خورد، به عنوان مثال امتحان آمار مقدماتی در روز سه شنبه ۱۶ تیر ماه ساعت ۱۰ و نیم، قیمت توافقی یکی از این آگهی‌ها بود، حتی جالب‌تر این است که در تعدادی از این آگهی‌ها میزان نمره دلخواه نیز از سوی دانشجو قید شده است به عنوان مثال امتحان آمار مقدماتی دارم در حد قبولی_ قیمت توافقی، آگهی‌هایی که شاید عجیب باشد، اما متاسفانه واقعی است.

در مقابل این فروش سوال امتحانات در اینترنت، عده‌ای هستند که سطح هوش خود را برای فروش گذاشتند، افرادی که شاید می‌توان گفت در حوزه‌ای تخصص دارند یا در آن رشته برترهستند. تبلیغاتی مبنی بر اینکه آمادگی دادن امتحان در درس‌های ریاضی، آمار، هندسه با نمره قبولی بالا قیمت توافقی، می‌توان گفت شاید افرادی سودجو هستند که این راه را برای کسب در آمد بیشتر انتخاب کردند.

همه می‌دانیم که تقلب کردن در هر مسیری امری غلط و ناپسندیده‌ای است و مشکلات شرعی نیز خواهد داشت، اما دانشجویان باید به این موضوع توجه داشته باشند که با دادن هزینه به این افراد که تعدادشان هم کم نیست ممکن است در مسیر غلطی پا بگذارند و فردی که هزینه را دریافت کرده است در امتحان حضور پیدا نکرده و برای شما نیز مشکل ایجاد کند بنابراین نیاز است تا مسئولان و پلیس فتا برای جلوگیری از این امر که یک نوع کلاهبرداری محسوب می‌شود فکری کنند و دانش آموزان و دانشجویان در این راه به کسی اعتماد نکنند.

بیشتر بخوانید:

۸۵ درصد خسارات مالی ناشی از کلاهبرداری اینترنتی است

کلاهبرداری از کاربران اینترنتی با ساخت سایت جعلی درگاه بانکی

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۵
در انتظار بررسی: ۰
علی
۱۵:۳۴ ۰۵ تير ۱۳۹۹
پس چی شد چرا نمگذارند
God_Lover
۱۴:۵۵ ۰۵ تير ۱۳۹۹
واقعا که این ازمون های انلاین هم حماسه ای شدبرای خودش تو فضای تحصیلیD:
نمیدونم حقیقت داره یا نه که بعضی ها سوالات امتحان نهایی دوازدهم رو هم میتونن جور کنن و بفروشن...
ناشناس
۱۴:۴۸ ۰۵ تير ۱۳۹۹
ادمین عاجزانه ازت میخام پیگیر حق و حقوق رانندگان اسنپ باش داداشم در مورد سهمیه بنزینی که دوماه واریز نشده و ما مجبوریم با بنزین ۳ تومنی مسافر جابجا کنیم کرایه هام که مال ۴ سال پیشه هیچگونه افزایشی نداشته با توجه به گرانه چند برابری قطعات و لاستیک و بنزین خداوکیلی ظلم نیست پس چیه ...هیچ جایی واسه شکایت از اسنپ و تپسز انگاری وجود نداره از محتاج بودن جوونایی مثل من که از ناچاری وارد اسنپ شدن ..شمارو به امام رضا پیگیر شوید
زهرا
۱۳:۵۹ ۰۵ تير ۱۳۹۹
ما که نهم بودیم همه تکوینی۲۰ترم گند!!
حتی تو پایه های پایینم تقلب هست
وحید
۱۳:۰۶ ۰۵ تير ۱۳۹۹
دزدی از بیت المال و حق ملت فقط این نیست که به طور مستقیم از پول بیت المال بردارید
مدارک پولی و نداشتن سواد کافی و رسیدن به مقام با پارتی بازی باعث می شود حق افرادی که در بهترین دانشگاههای این مملکت تحصیل کرده اند خورده شود
حقوق دریافتی افرادی که مدارک قلابی و کشکی دارن چه مسئول و چه غیر مسئول حرام است و نمونه ای از دزدی بیت المال
ناشناس
۱۳:۰۵ ۰۵ تير ۱۳۹۹
لطف کنید از سختی امتحانات دوازدهم گزارشی تهیه کنید . مخصوصا امتحان زبان و فیزیک ،که اصلا معلوم نبود از کجا این سوالات را آورده بودند ، خود آموزش و پرورش هم گفته باید از کتاب ، امتحان گرفته بشه اما اصلا نظارتی بر سوالات نیست و کسی حرف دانش آموزان را گوش نمی دهد . در ضمن فقط دانش آموزان تهران را در نظر دارند و با امتحانات می سنجند و برایشان سطح درس دادن معلم های شهرستان و امکاناتشان مهم نیست.
ناشناس
۱۰:۵۵ ۰۵ تير ۱۳۹۹
نصف این مسئولان مدرکشون قلابیه یا با این سیستم خرید و فروش اومدن بالا
ناشناس
۱۰:۳۵ ۰۵ تير ۱۳۹۹
خجالت آوره ؛ در هر کاری فقط کلاه برداری و کسب سود ؛ این پدیده زشت منفعت طلبی یک جانبه باید در جامعه ما ریشه کن شود.
سید علی
۰۸:۲۴ ۰۵ تير ۱۳۹۹
اسکرین شاتی که گذاشتید مربوط به دانشگاه ها هست و نه مدارس.
خبر نویسان این وبسایت هنوز تفاوت مدارس و دانشگاه ها را نمی دانند؟!
ناشناس
۰۷:۲۳ ۰۵ تير ۱۳۹۹
کلا برقو قطع کنید خیالتون راحت بشه
ناشناس
۰۶:۳۷ ۰۵ تير ۱۳۹۹
باسلام : دانشجو هم داریم که درس خودرا خوانده واز آمادگی خوبی برخورداراست ولی در موقع ارسال اینترنتی با مشکل مواجه می شود که مواردی داشتیم که بخاطر عدم ارسال به بیمارستان کشیده شده که اینمورد در دانشگاه آزاد کاملا مشهود است (تلگرام به استادو آنلاین هردو باشه ) خراسان رضوی تربت حیدریه
بهزاد گروسیان
۰۶:۰۱ ۰۵ تير ۱۳۹۹
سلام
واقعاً جای تاسف داره
این ایراد نه ربطی به آموزش پرورش داره نه مراقب امتحان نه فضای مجازی
اینا همه از خانواده از زمانی که زن و شوهر تصمیم به وجود آوردن یه موجود زنده به نام فرزند اقدام میکنن برمیگرده
اونجا باید به فرزند توی مراحل و مسیر زندگی متوجهش کرد آخر این داستان ( علم به ازای دریافت نمره قبولی )جز پیش رفتن به سمت کشوری مصرف گرا و فردی مصرف گرا با ادعاهای فراوان چیزی جز این در انتظارش نیست
ناشناس
۰۲:۴۹ ۰۵ تير ۱۳۹۹
عجب!!!
ناشناس
۱۶:۱۳ ۰۵ تير ۱۳۹۹
مش رجب
ناشناس
۰۱:۵۸ ۰۵ تير ۱۳۹۹
مدارس که امتحانات تموم شده دوازدهم مونده اونم که حضوریه، این عکسای وسط خبر هم که برای دانشگاهه بالاخره منظورتون سوال فروشی در امتحان مدارس یا دانشگاه ؟