به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، معصومه محمدی سرپرست بهزیستی چهارمحال و بختیاری گفت: نخستین مرکز جامع درمان و بازتوانی افراد با اختلال مصرف مواد مخدر مبتنی بر تداوم درمان، در شهرکرد مرکز استان راه اندازی میشود.
او افزود: در این مراکز مداخلات سمزدایی و پرهیزمدار با استفاده از رویکردهای درمان و بازتوانی اعتیاد انجام و رفع چالشهای خانوادگی و اجتماعی بیمار، مداومت بر مراقبت بیمار، مداخلات روانی، اجتماعی و توانمندسازی شغلی در این مراکز برای فرد معتاد خانواده آنها ارائه میگردد.
بیشتر بخوانید: از سرگیری فعالیت ۶ مرکز مشاوره ژنتیک بهزیستی
محمدی اضافه کرد: بیماران پس از پذیرش در این مراکز، وارد مرحله سمزدایی شده و به مدت دو هفته این مرحله را میگذرانند و پس از سمزدایی، به مدت ۱۰۰ روز به صورت اقامتی از خدمات درمانی روانی، اجتماعی و معنوی به صورت نظامند بهره مند میشوند.
او با اشاره به صدور فراخون راهاندازی این مرکز ادامه داد: استقبال برای تاسیس مرکز بالا بوده، پیشبینی میشود تا پایان تیرماه این مرکز در استان فعال شود.
محمدی گفت: در سالهای گذشته سازمان بهزیستی با فعال کردن مراکز درمانی سرپایی، اقامتی و کاهش آسیب به صورت مراکز گذری یا مراکز دی آی سی (DIC) فعالیت داشته است.
او افزود: هم اکنون ۲۵ مرکز ترک اعتیاد در استان با مجوز بهزیستی در حوزه درمان بیماران معتاد فعال است که از این تعداد ۱۸ کمپ و هفت مرکز مرکز با روش متادون درمانی (MMT) است.
محمدی اضافه کرد: پارسال شش هزار و ۷۹۰ نفر برای درمان به این مراکز مراجعه کردند و موفق به ترک اعتیاد شدند.
او با اشاره به بازگشت مجدد درصد کمی از معتادان بهبود یافته ادامه داد: حمایت شغلی، خانواده و تغییر نگرش خانواده نسبت به معتاد بهبود یافته از راههای موثر در کاهش بازگشت به اعتیاد این افراد است.
انتهای پیام/ف