سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۱۴۳ هکتار از اراضی زراعی آذربایجان غربی زیر پوشش بیمه است

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان غربی گفت: ۱۴۳ هزار هکتار از اراضی این استان در سال زراعی جاری زیر پوشش بیمه محصولات کشاورزی قرار گرفته است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه، غلامعلی مرادی معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان غربی در جلسه‌ای که به منظور تشکیل کارگروه بررسی‌های اقتصادی بیمه کشاورزی در دفتر معاونت برنامه ریزی سازمان برگزارشد، استفاده بیشتر از توان تخصصی و حرفه‌ای تشکل‌ها و صنف‌های بخش کشاورزی را برای توسعه و افزایش ضریب نفوذ بیمه، ضروری برشمرد و افزود: باید سیاست‌های تشویقی برای بالابردن سطح بیمه به کشاورزان اعمال شود و حمایت‌های بیشتری برای ایجاد اطمینان نسبت به بیمه کشاورزی به وجود آید.
 
معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان غربی افزود: بیمه هزینه نیست بلکه نوعی سرمایه گذاری است و باید کشاورزان از مزایای بیمه با افزایش برنامه‌های ترویجی و اطلاع رسانی از طریق صدا و سیما بیش از پیش آگاه شوند.
 
مرادی بیان کرد: خوشبختانه از ابتدای سال زراعی جاری تا کنون، خسارت کمتری به بخش کشاورزی استان ناشی از حوادث غیر مترقبه در مقایسه با مدت زمان مشابه سال گذشته وارد شده است.
 
این مسئول بیمه کشاورزی را یک عامل حمایتی مطمئن در جهت کاهش ضریب ریسک پذیری درآمد تولید کنندگان و تامین بخشی از خسارت وارده به کشاورزان عنوان کرد و افزود: در سال زراعی جاری، بیش از ۲۵ هزار هکتار از اراضی باغی استان اعم از درختان سیب، انگور و درختان هسته دار و ۱۴۳ هکتار از اراضی زراعی در سطح استان تحت پوشش خدمات صندوق بیمه کشاورزی قرار گرفتند.
 
معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان غربی افزود: تاکنون تعداد ۳۴۳ هزار راس دام سبک و سنگین و ۴۰ میلیون قطعه طیور و ۲۰ هزار هکتار از مراتع و منابع طبیعی استان نیز تحت پوشش خدمات صندوق بیمه کشاورزی قرار گرفتند.
 
مرادی ابراز امیدواری کرد با پیگیری وزارت جهاد کشاورزی، وضعیت اعتبارات صندوق بیمه در بودجه سال جاری نسبت به سال گذشته در وضعیت بهتری قرار گیرد.
 
در ادامه مواردی از قبیل تجزیه و تحلیل و اقتصاد سنجی مناطق تحت پوشش بیمه با هدف اولو. یت بندی مناطق و محصولات؛ بررسی و امکان سنجی توسعه افزایش ضریب نفوذ بیمه در زیر بخش‌های مختلف کشاورزی استان، ارائه راهکار‌های اجرایی در خصوص اجرای منابع و مصارف استانی (درآمد و هزینه) و اجرای انواع بیمه‌های ترجیحی با هدف ایجاد انگیزه در بیمه گذاران در جلسه مطرح و هریک از اعضای حاضر در جلسه پیشنهادات و راهکار‌های خود را ارائه کردند.
 
انتهای پیام/ن م
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.