سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آموزش آشپزی؛ از شش برک و کدوبره تا پیراشکی نیجریه‌ای+ تصاویر

در گزارش زیر طرز تهیه چند نوع غذای خوشمزه و مقوی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در بسته آشپزی زیر قصد داریم شما را با دستور پخت چند نوع غذای خوشمزه ایرانی و فرنگی آشنا کنیم.

 

 


بیشتر بخوانید


به آشپزخانه مجازی خوش آمدید

سالاد فَتوش یک پیش غذای خوشمزه + طرز تهیه

مک اند چیز با سس گوشت یک غذای خوشمزه ایتالیایی + طرز تهیه

طرز تهیه برنجک در منزل

طرز تهیه کاچی به سبک کرمانی مقوی و خوشمزه

تارت آناناس خوشمزه و لذیذ + طرز تهیه

طرز تهیه پوره سیب زمینی داچز

میگو سوخاری به سبک فرانسوی + طرز تهیه

طرز تهیه کاسترول بادمجان

کدوبره یک غذای ساده و خوشمزه + طرز تهیه

املت فلفل سبز و سیب زمینی متفاوت و خوشمزه + طرز تهیه

خوراک بادمجان با قارچ یک غذای راحت و خوشمزه + طرز تهیه

شش برک، غذای اصیل لبنانی + طرز تهیه

طرز تهیه کیش قارچ

پیراشکی گوشت نیجریه + دستور تهیه

سالاد توت فرنگی کاهو + دستور تهیه

طرز تهیه کلم بروکسل رست شده

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.