او با اشاره به همکاریهای روبه گسترش بین دو دستگاه، از حسن نظر و نگاه ویژه مسئولین امور زندانهای استان به امر سوادآموزی مددجویان تقدیر کرد و گفت: با تلاشهای ارزشمند انجام گرفته از سوی اداره کل زندانها و حوزه سوادآموزی آموزش و پرورش، بستر مناسبی برای آموزش افراد بیسواد در "مرکز یادگیری محلی کوثر " زندان مرکزی بوشهر فراهم شده است.
معاون سوادآموزی استان بوشهر ادامه داد: به منظور بهرهمند شدن مددجویان از مهارتهای اساسی زندگی و شغلی و همچنین پر کردن اوقات فراغت آنان و آشنایی با قوانین و مقررات حقوقی و قضائی، ۳ هزار و ۱۵۰ نفر ساعت مهارتی گوناگون به این مددجویان آموزش داده شد.
امید تاسیس و گسترش "مراکز یادگیری محلی" را فرصت بیبدیلی در جهت توسعه مهارتها و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی دانست و یادآورشد: در حال حاضر "مرکز یادگیری محلی کوثر "زندان مرکزی بوشهر تنها مرکز فعال استان در حوزه سوادآموزی و آموزش مهارتهای گوناگون زندگی و شغلی میباشد.
دبیر گروه بهبود کیفیت سوادآموزی استان بوشهر گفت: قبل از آموزشهای مهارتی، آموزشهای پایهای سواد در"مرکز یادگیری محلی کوثر "به افراد کم سواد و محروم از سواد ارائه میشود.
او افزود: در سال تحضیلی ۹۹ -۹۸؛ تعداد ۹ کلاس در دورههای سوادآموزی و انتقال در زندان مرکزی بوشهر ویژه زندان دایر بوده است.
معاون سوادآموزی استان بوشهر با تاکید عنوان کرد: برای توسعه مهارتها و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی لازم است تعداد مراکز یادگیری محلی در استان افزایش یابد.
او عنوان کرد: ماحصل پژوهشهای صورت گرفته و براساس نظرات کارشناسی اداره کل زندانهای استان بوشهر، اجرای این طرحها در زندانها نشان داده است هر مددجوی زندانی که در کلاسهای نهضت سوادآموزی شرکت کرده باشد کمترین بازگشت را به زندان داشته است.
انتهای پیام/م