هنگامه مهدوی نیا، کارشناس تغذیه بیمارستان شفا در گفت و گو با
او با اشاره به اینکه با نوشیدن آب در روز میتوان، احتمال گرمازدگی را کاهش داد، افزود: نوشیدن حدود ۸ لیوان مایعات در روز توصیه میشود.
مهدوی نیا بیان کرد: استفاده از شربت خاکشیر و تخم شربتی برای کاهش گرمازدگی مفید است؛ البته برای افرادیکه به این مواد غذایی حساسیت دارند به هیچ وجه توصیه نمیشود.
او تصریح کرد: برای پیشگیری و درمان گرمازدگی، استفاده از میوه ها و سبزیجات آبدار، مانند هندوانه، طالبی، کاهو، خیار و کرفس موثر است.
کارشناس تغذیه بیمارستان شفا برای فردی که دچار گرمازدگی شده اند، توصیه کرد: از مصرف مایعات خیلی سرد پرهیز کنند؛ چرا که بعد از استفاده میتواند موجب اختلالاتی در بدن شود.
او بیان داشت: مصرف شیر و لبنیات کم چرب، مانند دوغ کم نمک، میتواند در بهبود گرمازدگی شخص کمک کند.
مهدوی نیا با بیان اینکه مصرف غذاهای شور و پرچرب، غذاهای حاوی کافئین، مانند: نوشابه گازدار و نوشیدنیهای بسیار شیرین برای فردی که دچار گرمازدگی شده، حتما باید محدود شود، افزود: این افراد می توانند در آب مصرفی خود از چند قطره لیمو ترش تازه استفاده کرد تا گرمازدگیشان را کاهش دهند.
انتهای پیام/ م