سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سناریو‌های آموزش و پرورش برای بازگشایی مدارس در سال تحصیلی جدید

معاون وزیر آموزش و پرورش درباره سناریو‌های آموزش و پرورش برای بازگشایی مدارس در سال تحصیلی جدید و مشکلات ثبت نام دانش آموزان توضیح داد.

به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، حکیم زاده معاون وزیر آموزش و پرورش امشب ۲۸ خرداد ماه با حضور در برنامه تیتر امشب شبکه خبر به بررسی مشکلات ثبت‌نام دانش‌آموزان در مدارس پرداخت.

زمان بازگشایی مدارس با هماهنگی وزارت بهداشت مشخص می شود

حکیم زاده معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به سناریو‌های  آموزش و پرورش برای بازگشایی مدارس در سال تحصیلی جدید گفت:سال تحصیلی با وجود ویروس کرونا در موقع خود بازگشایی خواهد شد. وزارت آموزش و پرورش دو سناریو برای برطرف شدن ویروس و وجود کرونا برنامه ریزی کرده است که در صورت وجود ویروس کرونا از سامانه شاد اطلاع رسانی برای اموزش انجام خواهد شد.

او ادامه داد: با هماهنگی با وزارت بهداشت سال تحصیلی آغاز خواهد شد و هنوز معلوم نیست که پانزده شهریور شروع مدارس باشد یا اول مهر ولی در هر صورت آغاز سال تحصیلی اطلاع رسانی خواهد شد.

معاون وزیر آموزش و پرورش درباره افزایش شهریه مدارس افزود: شهریه آموزش‌های فوق برنامه، پس از تعیین تکلیف نحوه بازگشایی مدارس اخذ می‌شود، در صورتی که والدین از مسئولان مدرسه‌ای شکایت دارند این اقدام را انجام دهند.

چالش های ثبت نام دانش آموزان در سال تحصیلی جدید

حکیم زاده بیان کرد: جابجایی دانش آموزان پذیرفته شده در مدارس تیزهوشان و نمونه دولتی بسیار با سختی صورت می‌گیرد و به صورت موردی در کمیسیون مربوطه بررسی می‌شود، ثبت نام پایه دهم به دلیل نیازمندی به هدایت تحصیلی بعد از ارائه کارنامه، انجام می‌شود.

او با اشاره به اینکه در شهر تهران با توجه به تقسیم بندی مناطق ثبت نام دانش آموزان باید در محدوده محل سکونت باشد این امر از طریق سند رسمی یا اجاره نامه رسمی در موضوع ثبت نام پیگیری می‌شود گفت: اولویت با دانش‌آموزانی است که درون منطقه سکونت خود زندگی می‌کند، ولی اگر ظرفیت مدارس پر نشده باشد خانواده‌ها با دغدغه کمتری می‌توانند ثبت نام فرزندان خود را انجام دهند.

حکیم زاده تصریح کرد: فرایند ثبت نام از اول خرداد است، اما این موضوع به این معنی نیست که همه پایه‌ها ثبت نامشان شروع شده است لذا محدوده زمان ثبت نام از اول خرداد تا پایان مرداد ماه است.

معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه تفاوت معناداری بین کیفیت آموزشی مدارس دولتی با غیر انتفاعی وجود ندارد عنوان کرد: با این حال به دنبال ارتقای سطح مدارس دولتی هستیم.

او با اشاره به اینکه برای ثبت‌نام نباید خانواده‌ها وجهی را پرداخت کنند، افزود: هرگونه مشارکتی باید به صورت داوطلبانه باشد، لذا هیچ خانواده‌ای نباید برای پرداخت وجه مجبور شده باشد تاکید شده تا برای امور معمولی و روزمره مدارس حق دریافت شهریه را ندارند.

حکیم زاده با اشاره به اینکه نقطه عطف نظام آموزشی در این است که همه دانش آموزانی که در این آب و خاک زندگی می‌کند چه ایرانی و چه غیر ایرانی باید در مدارس ثبت نام شوند گفت: جمهوری اسلامی ایران وجه کمکی در این زمینه از سازمان‌های بین‌المللی دریافت نکرده به طوری که اتباع مورد ثبت‌نام قرار می‌گیرند لذا حق آموزش حقوق اساسی برای دانش آموزان است.

مشکلات سامانه شاد و اینترنت رایگان دانش آموزان

معاون وزیر آموزش و پرورش اظهار داشت: برای استفاده از اینترنت رایگان پیگیری جدی صورت گرفته تا بتوانیم اینترنت رایگان داشته باشیم، اما باید اذعان داشت که این امر موضوعی ملی است بستر شاد دستاورد‌های ارزشمندی دارد.

او تصریح کرد: صدا و سیما به صورت جهادی امکان آموزش را فراهم کرده است، نرم افزار شاد قابلیت‌های زیادی دارد، اما برخی از زیر ساخت‌های آن نیاز به همکاری سایر دستگاه‌ها دارد البته همکاری‌هایی صورت گرفته، اما کافی نیست و امیدواریم وزارت ارتباطات در زمینه‌ اینترنت بیشتر همکاری داشته باشد.

برگزاری آزمون و مصاحبه برای پیش دبستانی و کلاس اول ممنوع است

معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه بیشتر از این که ثبت نام امری اداری باشد باید این امر به گونه ای صورت بگیرد که تکریم خانواده ها و دانش آموزان به خوبی صورت گرفته باشد افزود : خانواده‌ها باید بدون دغدغه و نگرانی بتوانند دانش آموزان را ثبت نام کنند لذا بر حفظ کرامت خانواده‌ها و دانش‌آموزان تاکید شده است ،برگزاری آزمون و مصاحبه برای دانش آموزان پیش دبستانی و کلاس اول ممنوع است به طوری که کودکان نباید مورد قضاوت قرار بگیرند.

حکیم زاده با اشاره به اینکه ما در هر نقطه از ایران باید اطمینان حاصل می‌کردیم که دانش آموزان فرایند آموزشی را به خوبی طی کرده‌اند، گفت: دانش‌آموزانی که گوشی هوشمند و اینترنت نداشتند برای آنها جایگزینی در نظر گرفته بودیم ، جریان آموزشی برای دانش آموزان فراهم شد لذا اکثریت قریب به اتفاق دانش‌آموزان از یکی از بسترها استفاده کردند و برنامه‌های تلویزیونی نیز در این مسیر بستر خوبی را فراهم کرد تا امر آموزش دانش‌آموزان به خوبی صورت بگیرد.

تفاوت معناداری بین عملکرد مدارس دولتی و سایر مدارس نیست

او با اشاره به اینکه دستاورد خوبی در مدارس دولتی داریم گفت: مدارس خاص ممکن است در مقایسه با مدارس دولتی به دلیل استفاده از معلمین خاص دستاوردهای بهتری داشته باشند اما تفاوت معناداری بین عملکرد مدارس دولتی و سایر مدارس وجود ندارد.

معاون وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: پرتال سازمان مدارس غیردولتی قابل دسترس است لذا در پرتال وزارت آموزش و پرورش هم مرکز ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات مردمی شکایت ها را مورد بررسی قرار می‌دهد و کارشناسان مدارس غیردولتی پیگیر شکایت مردمی هستند.

او تصریح کرد : در صورتی که امکان رعایت فاصله گذاری اجتماعی دانش‌آموزان می توانند در مدارس حضور پیدا کنند در غیر این صورت در صورتی که بحران همچنان وجود داشته باشد ممکن است در مدت زمان و تعداد دانش‌آموزان تجدیدنظر برای حضور در مدارس شود، ما متولی آموزش هستیم اما سلامت اولویت اصلی مان است ، هرگونه حضوری در مدارس با رعایت پروتکل های بهداشتی خواهد بود.

نباید برای ثبت نام دانش آموزان شرط معدل بگذارند

حکیم زاده با اشاره به بحث شرط معدل در ثبت نام دانش آموزان گفت: به جز مدارسی که موظف هستند طبق آزمون ثبت نام را انجام دهند هیچ مدرسه ای نباید شرط معدل را برای ثبت نام درنظر بگیرد، به هر دلیلی اگر مدیر و مسئول در منطقه حقوق شهروندان را رعایت نکنند بررسی و پیگیری می شود.

او افزود: ستاد کرونای آموزش پرورش زیر نظر وزارت ورزش و تربیت بدنی فعالیت دارد که در دو هفته اول شروع کرونا برای معلمان آموزش فشرده گذاشته شد و معاون سلامت آموزش ها را پیگیری می کند.

آغاز سنجش کلاس اولی ها از اول تیر

معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: سنجش کلاس اولی ها از اول تیر طبق نوبت دهی برگزار می شود و با توجه به دستورالعمل مدارس استثنایی پروتکل ها رعایت می شود و غربالگری نواموزان کلاس اولی با دقت انجام می شود و برای حفظ سلامت بچه ها پایگاه ها افزایش یافته است.

حکیم زاده افزود:جابجایی مدرسه دانش آموزان به خصوص برای پایه های پیش دبستانی و دبستانی ها صلاح نیست و توصیه شده مدرسه نزدیک به محل سکونت باشد. هزینه ثبت نام مدارس غیر دولتی با توجه به ارزیابی خانواده ها انجام می شود و وزارت اموزش و پرورش فقط نظارت می کند و ثبت نام پایه هفتم نیز از طریق مراجعه به مدرسه خواهد بود.

والدین اپلیکیشن شاد را از تلفن همراه پاک نکنند

او گفت: کلاس های حضوری باید در سامانه شاد ثبت شود و از خانواده ها درخواست می شود،‌ اپلیکیشن آموزشی شاد را از تلفن همراه خود پاک نکنند چون برای تابستان دانش آموزان نیز برنامه های متنوعی در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۳
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۱:۳۸ ۲۴ مرداد ۱۳۹۹
لطفاً مدارس رو باز کنید ، حداقل برای متوسطه اول و دوم مگه ما چه گناهی کردیم که باید بهترین سالهای زندگیمون خراب بشه ؟! هر کی دوست داشت تعهد بده و با رعایت اصول بهداشتی حضوری سر کلاس بره !! آموزش مجازی اصلا خوب نیست لطفاً به صحبت های دانش آموزان توجه داشته باشید!! آموزش مجازی چیزی جز وقت هدر دادن و تقلب نیست !!!!
ف.ر
۱۶:۴۱ ۰۷ مرداد ۱۳۹۹
بهترین راه: اول مهر مدرسه از دانش آمز تعهد بگیره . اگر خواست حضوری باشد با ماسک و رعایت فاصله واگر نخواست غیر حضوری معلم صبح تا ظهر حضوری درس بدهد و عصر در فضای مجازی
سعید
۱۴:۵۸ ۱۶ تير ۱۳۹۹
فقط زود بازکردن مدارس و یا دوشیفته کردن ملاک نیست آیا این معلم خونه زندگی نداره که هم صبح بره هم بعداز ظهر آیا آموزش و پرورش میتونه پول اضافه کاری معلماشو بده تو حقوق دادن مونده در برقراری اینترنت وامونده فقط حرف ، وعده تا کی باید بی برنامه باشیم
ناشناس
۰۰:۲۵ ۳۱ خرداد ۱۳۹۹
لطفا مدارس رو در شهریور باز کنید آخه ما از آموزش مجازی چیزی نمی فهمیم. امسال سال 9من است وخیلی مهمه بخاطر انتخاب رشته...
حداقل بایک ماه شروع کردن زودتر سال تحصیلی کمی درساهارو جدی یاد بگیریم
مهدی شریعتی
۲۳:۲۷ ۳۰ خرداد ۱۳۹۹
من الان باید چیکار کنم
سال دیگه هم باید برم کلاس دوازدهم
نهایی هستش
کنکور هم که دارم
ی کلاس کنکور فنی پیدا کردم میگه شهریه ۶میلیون هستش و کلاساشم غیر حضوری هست خوب به چه دردم میخوره
ویدیو اموزشی هم پیدا نمیشه
اصن ما فنی ها بدبختیم
ریحانه
۲۳:۲۲ ۳۰ خرداد ۱۳۹۹
مدرسه هارو باز کنید ما از آموزش مجازی هیچی نمیفهمیم فقط تقلب میکنیم.بالاخره باید عادت کنبم کرونا شاید تا همیشه باشه.
ناشناس
۲۳:۱۸ ۳۰ خرداد ۱۳۹۹
مدارس تک شیفت دوشیفته کنن شاید ده سال دیگه کرونا ازبین نرفت میخوان اموزش پرورش تعطیل بشه در ثانی بچه ها تو فضای مجازی درس نمی خونن سوم موقع امتحانات همه با کتاب بواز جواب سوالات نوشتن چهارم ضرر بچه ها می کننپنجم اموزش پرورش همین می خواست که همه چیز مجازی باشه مخابرات سود کلانی در ایام کرونا کرد واین خونوادها نمیفهمن
ناشناس
۱۶:۳۸ ۰۷ مرداد ۱۳۹۹
مدیرا ن مدارس همت کنید و کلید مساجد نزدیک مدرسه را بگیرید و کلاسها را حضوری بر پا کنید الان دانش حرف اول رو میزنه
معلم
۲۳:۰۲ ۳۰ خرداد ۱۳۹۹
دانش آموز ابتدایی با کلاسای 38تا40 نفر جمعیت کل 700 نفر چطور میشه گفت فاصله رو رعایت کن تو صورت هم حرف نزنید خوراکی نخور دست به بینی و چشمت نزن و....
Y
۲۲:۴۴ ۳۰ خرداد ۱۳۹۹
خواهشا مدارس رو باز کنید کسایی که سال ۱۴۰۰ کنکور دارن امسال باید کلاس تست تو مدرسه ثبت نام کنن امسال واقعا سال تحصیلی مهمیه
ناشناس
۲۱:۵۰ ۳۰ خرداد ۱۳۹۹
دو گروه کنید دانش آموزان رو . هرکی نمیترسه میتونه بچش رو بفرسته خوب بفرسته.ولی افراد زیادی هستن که میترسن و نمیخوان بچه هاشونو بفرستن مدرسه.مگه آموزش از راه دور چه اشکالی دار آخه! والاع بلاع بچه ای که واقعا درس خون باشه و اهمیت بده به درسش، از راه مجازی هم میتونه گلیم خودش رو از آب بکشه بیرون.اگه افرادی محدودی هم هستن که والدین کم سواد یا بیسواد دارن ، تدریس حضوری رو فقط برای این افراد در نظر بگیرید .
ناشناس
۲۱:۱۶ ۳۰ خرداد ۱۳۹۹
باز کنین لطفا من هیچی از مجازی نفهمیدم
ناشناس
۲۰:۳۸ ۳۰ خرداد ۱۳۹۹
والله ما که اصلا نفهمیدیم تو این مدت مجازی چی درس خوندیم کلا میومدیم حاضر میزدیم و میرفتیم یا حضوری باشه یا اصلا یه سال رو بگن کلا تعطیل که کرونا نگیریم
تو این مدت افسردگیم گرفتیم از خونه موندن حضوری باشه
مریم نمازی
۱۸:۰۴ ۳۰ خرداد ۱۳۹۹
سلام چرا مدارس همه یکی نمی شود تو هر شهری چند مدارس هیئت امنای وجود دارد کا آنان هم با کروکی وپارتی بچه ها را ثبت نام میکنن من چه گناهی کردم که توی هاشیه شهر میشینیم وفرزند مان از مدارس خوب نمیتواند استفاده کند معلم های کارکشته وخوب چرا باید همش تو مدارس شاهد هیئت امنایی باشند چرا مدارس دولتی رو اینگونه رسیدگی نمیکنید چرا همه مدارس دولتی یا هیئت امنایی نمیشودتا بچه ها یکسان درس بخونند .
بی نام
۱۶:۳۶ ۳۰ خرداد ۱۳۹۹
لطفا سا زوکاری درنظرگرفته شود تادرمدارس دولتی نیز معلمین آموزش آنلاین دورس راداشته باشند وفقط خاص مدارس غیردولتی نباش و برنامه شاد فقط برای ارئه تکالیف ازَطرف دانش آموزنباشد درمدارس دولتی. تمام آموزش دورس کلاس اول فرزندم رو خودم برعهده داشتم ومعلم فقط تکالیف بچه هارو درگروه شاد بررسی می‌کرد نه بیشتر. خیلی نکته مهمی است لطفاتوجه شود
ناشناس
۱۳:۴۴ ۳۰ خرداد ۱۳۹۹
تو این وضعیت اصلا نمیشه بچه هارو فرستاد مدرسه
اخه فقط فاصله نیست که
مداد و دفتر هی میفته زیر میز
زنگ تفریح خوراکی بخورن
وای من که دیوانه میشم همون مجازی فکر کنم بهتر باشه
یا اصلا یک سال تعطیل باشه جونشون مهمه یا زود تر فارغ التحصیل بشن
تازه شدن چی کار میخوان بکنن
ناشناس
۱۳:۲۳ ۳۰ خرداد ۱۳۹۹
سلام تو را خدا مدرسهارا بافاصله گذاری و رعایت بهداشت باز کنید اخه بعضی خانوادها سواد انجنانی ندارن ک کمک بچش کنه یا بعضی خانوادها گوشی ندارند حتا پول ی بسته را ندارن
شهروند
۲۱:۴۲ ۳۰ خرداد ۱۳۹۹
هر کی مشکل داره بفرسته بچش بره مدرسه.
ما که مشکلی نداریم ، نمیتونیم بخاطره افرادی که مشکل دارن ، به پای اونا بسوزیم و با جون بچمون بازی کنیم که.... بنظرم دو گروه بشن دانش آموزا ن اونایی که نمیتونن یا دوست ندارن مجازی اموزش ببینن اونا مختار هستن بچه هاشونو بفرستن مدرسه.
ولی افراد زیادی هم هستن که با آموزش از راه دور مشکلی ندارن، حتی خیلی هم براشون بهتر هست. اونا نیازی به مدرسه رفتن ندارن.
معلم
۱۶:۳۶ ۰۷ مرداد ۱۳۹۹
حتی استاد دانشگاه هم که باشی نمی توانی اول ابتدایی را درس بدی
Hediyeh
۱۳:۱۷ ۳۰ خرداد ۱۳۹۹
باز خدارو شکر واسه ثبت نام به دبیرستان شرط معدل برداشتن چون با این وضع تحصیل 99 درصد امسال معدل ها کاهش میابه
حسین
۱۳:۱۰ ۳۰ خرداد ۱۳۹۹
تو مدرسه ما سه نفر کرونا گرفتن تو ایام امتحانات
ناشتاس
۱۳:۰۵ ۳۰ خرداد ۱۳۹۹
توروخدا باز کنید مدارسو
مهم ما دانش آموزاییم که باید درسو بفهمیم
ما خداوکیلی هیچی از درسا نمیفهمیم
خصوصا ما دبیرستانیا
توروخدا باز کنید
هرجور شده
یه کاری کنید لطفا ما هیچ کاری نکردیم این تعطیلات
همینجوری الکی سر کلاس مجازی حاضر میشدیم و هیچی نمیفهمیدیم
محمد
۰۹:۲۳ ۳۰ خرداد ۱۳۹۹
مدارس باز بشن بهتره بچه ها از مجازی هیچی نمیفهمند
زهرا
۰۸:۳۶ ۳۰ خرداد ۱۳۹۹
همون مهر باز بشه با رعایت کامل بهداشت و فاصله گذاری البته تا اون موقع ببینیم کرونا چه طور پیش میره
Yeganeh
۰۳:۰۶ ۳۰ خرداد ۱۳۹۹
بابا مگ مجبورین مدرسه ها رو باز کنین ...الان مدرسه ما ظرفیتش خیلی بالاست نمیشع فاصله گرف اصا ...باید نصف دانش آموزان رو بیرون کنند ....اصا باز نکنین ..
ناشناس
۲۳:۵۹ ۲۹ خرداد ۱۳۹۹
سلام واحترام کاش کلاس اولی ها را از اول تیر آغاز می کردند که هم مدرسه سایر دانش آموزان نیستند و مدرسه خلوت تر است و رعایت بهداشت بهتر وهم این که بیشتر تدریس حضوری صورت می گرفت.
ناشناس
۱۹:۴۳ ۲۹ خرداد ۱۳۹۹
مدارس یه ماه حداقل با کمترین دانش آموز باز بشه تا معلم ها لااقل دانش اموز را بشناسد
ناشناس
۱۶:۰۸ ۲۹ خرداد ۱۳۹۹
آخه تو این وضیت به نظرتون واجبه که مدارس بازشن
ناشناس
۱۲:۲۶ ۳۰ خرداد ۱۳۹۹
باید یاد بگیریم چه جوری با این ویروس با رعایت بهداشت کنار بیایم نه اینکه همه زندگی مونو تعطیل کنیم وقت چیز با ارزشی برای بچه هامونه
ناشناس
۱۲:۵۶ ۲۹ خرداد ۱۳۹۹
انشاءالله سال آینده حضوری باشه آخه واقعا مجازی هیچ نمیفهمیم
ملیکا
۱۲:۰۴ ۲۹ خرداد ۱۳۹۹
خواهشمندم مدارس رو باز نکنید ما که می‌رفتیم امتحان میدادیم بچه ها حتی فاصله ی یک سانتیمتر رو رعایت نمی‌کردند چه برسه به یک متر و اگه مدارس باز شه امار هزار برابر میشه
ناشناس
۱۱:۵۵ ۲۹ خرداد ۱۳۹۹
این خامومه چقد شبیه ناظم سخت گیراست ...
از اونایی که هی دنبال تقلب گرفتن هستن
ولی
۱۶:۴۳ ۰۷ مرداد ۱۳۹۹
آکسفورد واکسنش رو ساخت بابا