سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه حلوای مدرن

در گزارش زیر طرز تهیه حلوای مدرن را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در مطلب زیر طرز تهیه حلوای مدرن مخصوص پذیرایی در مجالس را آموزش می‌دهیم.

مواد لازم برای حلوای زنجبیلی:

آرد سفید ۱ لیوان دسته دار فرانسوی
پودر قند۳/۴لیوان
پودر زنجبیل ۱ق غ سرصاف
پودر هل ۱ق غ سرصاف
کره ۸۰ گرم
پودر گردو ۵۰گرم
بیسکوییت ساقه طلایی ۵ عدد.

دستور تهیه:

آرد را الک کنید وتفت دهید تابوی خامیش گرفته شه. رنگش کرمی شد کافیه نباید خیلی تغییر رنگ بده. الک کنیدودوباره برگردونید داخل قابلمه کره رااضافه کنید و تفت دهید. پودر زنجبیل، پودر هل، پودرگردو را اضافه و مخلوط کنید. حرارت راخاموش کنید وقتی حلوا از داغی افتاد، پودر قندالک شده رابریزید و به خورد حلوا دهید. یک کیسه فریزر روی سطح کار گذاشته، کاتر ساده فلزی دایره را روش گذاشته، حلوا را داخل کاتر بریزید و با پشت قاشق فشار داده تا منسجم و صاف شود. آروم قالب را بردارید، حلوا‌های آماده را داخل یخچال بزارید نیم ساعت بمونه تا سفت بشه. روی بیسکوییت ساقه طلایی مقداری عسل بمالید و حلوا را روش فیکس کنید.

برای درست کردن حلوای سه آرد ابتدا شربت را آماده میکنیم:

شکر۱ونیم لیوان
آب ۱ونیم لیوان
زعفران دم کرده غلیظ ۳ق غ
گلاب ۱/۴پیمانه
شکر و آب رامخلوط، روی حرارت بزاریدجوش بیاد زعفران و گلاب را اضافه کنید چندجوش زد بردارید.

مواد لازم: برای حلوای سه آرد

آرد سفید ۶۲گرم
آردبرنج۶۲گرم
آردنخود۶۲گرم
کره ۱۰ گرم
روغن مایع ۱۰۰گرم

دستور تهیه:
اول آردسفید راالک وداخل تابه تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شودتغییررنگ ندهد. حرارت هم کم باشه. بعدآردبرنج الک شده را اضافه کرده و کمی تفت دهید بعد آرد نخود الک شده را ریخته و کمی تفت دهید مواظب باشید آردنخود زیاد تفت نخوره میسوزه. حالا کره و روغن مایع را اضافه کنید تفت دهید تاطلایی شود، شربت رادر دومرحله اضافه وهم بزنید تا حلوا جمع شود. مدام هم بزنیدتا آب حلوا بخار شودو حلوا وسط قابلمه جمع بشه وقتی جمع شد و به کف ودیواره قالب نچسبیدآماده ست. کمی ازحلوا را با پودر کاکائو مخلوط کنیدتاشکلاتی شود. قیف پلاستیکی را باز کنید و حلوای شکلاتی و زعفرانی را طبق تصویر بصورت نواری کنار هم بزارید قیف را جمع کرده وداخل قیف با سرماسوره شکوفه بزارید وتاداغه روی حلوای زنجبیلی شکوفه بزنید و با پودرطلایی لبه‌های شکوفه‌ها راطلایی کنید.

نکته:
وقتی پودرکاکائو را با حلوا مخلوط کردید اگه دیدید خیلی سفته یه ذره روغن مایع یاکره بهش اضافه کنید.

رنگ حلوا بستگی به سلیقه خودتون داره اگه خواستید پررنگتر باشه آرد سفید را بیشتر تفت دهید. ولی آردبرنج ونخودرونباید زیاد تفت دهید میسوزه.

اگه حلوا زنجبیلی روداخل قالب درست کردید بمدت۳۰دقیقه بزارید فریزر بعد جدا کنید.

منبع: کدبانوی هنرمند

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.