سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شانه‌ساز مطرح کرد؛

تغییر محسوس علم پزشکی با ورود شتابدهنده‌ها

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: ورود شتابدهنده‌ها چهره ارائه خدمات پزشکی و داروسازی را در آینده تغییر خواهد داد.

به گزارش   حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،محمدرضا شانه‌ساز رئیس سازمان غذا و دارو، در مراسم انعقاد تفاهم نامه آغاز فعالیت شرکت شتابدهنده خطی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در حوزه فارماکو ژنتیک ضمن تقدیر از عملکرد فرماندهی ستاد مبارزه با کرونا در استان تهران، اظهار کرد: ورود شتابدهنده‌ها یکی از خواسته‌ها و انتظاراتی بود که باید از قبل به آن پرداخته می‌شد، اما امروز شاهد تحقق این امر بزرگ با همکاری و مساعدت معاونت فناوری ریاست جمهوری هستیم که در دانشگاه توانمند شهید بهشتی و در این زمان حساس شکل می‌گیرد.

او با تاکید براینکه شتابدهنده‌ها چهره ارائه خدمات علم پزشکی و داروسازی را تغییر می‌دهد، عنوان کرد: هرآنچه تاکنون درمورد تعریف علم داروسازی و پزشکی محقق شده با ورود شتابدهنده‌ها تغییر خواهد کرد و چهره خدمات درمانی و دارویی کاملا متفاوت خواهد شد.

معاون وزیر بهداشت بیان کرد: با سرعت رشد علمی که شاهد آن هستیم به نظر می‌رسد تغییر علم خدمات دارویی و پزشکی به وسیله رشته جدید فارماکو ژنتیک چندان دور نبوده و انتظار می‌رود حداکثر طی دهه آتی شاهد تحقق آن باشیم. تحقق اهداف این پروژه آغازی بر دارودرمانی اختصاصی افراد ودر نتیجه کاهش عوارض دارویی، درصد بالاتر موفقیت در درمان و مصرف منطقی دارو در کشور را به همراه خواهد داشت.


بیشتر بخوانید


براساس این گزارش اولین مرکز شتابدهنده مستقر در مجتمع فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در مجتمع فناوری دانشگاه با مساحتی بالغ بر ۱۱ هزار متر مربع، در شمال شرق تهران راه اندازی می‌شود که طبقه همکف و اول آن به پارک علم و فناوری اختصاص دارد و طبقه دوم و سوم آن برای استقرار مراکز شتابدهی با حوزه فعالیتی دارو، غذا، آرایشی و بهداشتی در نظر گرفته شده است.

مرکز شتابدهی فارماکوژنومیکس و فناوری‌های امیکس محاسباتی با اهداف اصلی تجویز منطقی دارو و شخصی سازی پزشکی ایجاد شده و تلاش‌های استارت آپ‌های این حوزه ایجاد امکان طراحی دارو مبتنی بر خصوصیت ژنتیکی فرد است.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.