سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۲ سال حبس در انتظار عاملان حریق در منابع طبیعی

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان شمالی از محکومیت ۲ سال حبس برای عاملان حریق در عرصه‌های منابع طبیعی خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، حسن وحید مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان شمالی با اعلام اینکه در هفته گذشته ۲۱ فقره آتش سوزی در منابع طبیعی استان مهار شده است، گفت:شب گذشته هم در ۵ نقطه از عرصه‌های منابع طبیعی استان حریق رخ داد که با کمک مردم ،مسئولین و نیرو‌های این اداره کل آتش خاموش شد.

وحید با بیان اینکه این آتش سوزی‌ها به بیش از ۱۸ هکتار از اراضی منابع طبیعی خسارت وارد کرده است، افزود:عوامل انسانی مهمترین عامل این آتش سوزی‌ها است و با هماهنگی قضایی استان با عاملان ایجاد حریق برخورد جدی خواهد شد.

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان شمالی با هشدار جدی به کشاورزان در خصوص آتش زدن بقایای زمین‌های کشاورزی، عنوان کرد:اگر حریق از زمین‌های کشاورزی به عرصه‌های منابع طبیعی منتقل شود، علاوه بر خسارت‌هایی که باید پرداخت کنند به ۲ ماه تا ۲ سال حبس محکوم خواهند شد.

وحید در باره اقدامات انجام شده در خصوص اطفاء حریق گفت:در حال حاضر ۲ هزار و ۲۰۰ نفر در قالب ۱۰۶ تیم در استان برای اطفاء حریق آموزش دیده اند و مشغول فعالیت هستند.


بیشتر بخوانید:

۲۹ درصد عرصه‌های طبیعی خراسان شمالی در محدوده پرخطر آتش‌سوزی 

ممنوعیت آتش زدن بقایای گیاهی پس از برداشت محصول در مانه وسملقان


مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان شمالی با اعلام اینکه عرصه‌های منابع طبیعی خراسان شمالی از جمله جنگل‌های ارس ارزشمند است و خسارت به این اراضی غیر قابل جبران خواهد بود، گفت:گردشگران، بهره برداران، کشاورزان و شکارچیان نسبت به روشن کردن آتش در سطح عرصه‌های منابع طبیعی اقدام نکنند، در غیر اینصورت برخورد جدی خواهد شد.

طرح مقابله با بیابان زایی در خراسان شمالی

وحید با اشاره به احیا مناطق بیابانی در خراسان شمالی افزود:در استان ۱۸۰ هزار هکتار مناطق بیابانی وجود دارد، که طرح مقابله با بیابان زایی در تمامی عرصه‌های مناطق بیابانی به نحوی در حال اجرا است.

او با بیان اینکه ۵ هزار هکتار از مناطق بیابانی ، میزان کانون بحران در استان است، عنوان کرد:با اقدامات انجام شده و برنامه‌های مدون، تمام حواشی کانون‌های بحرانی به نوعی در حال احیا هستند.

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان شمالی عنوان کرد:با اقدامات انجام شده، بیش از ۱۰ هزار هکتار از اراضی‌های بیابانی در قالب طرح نهال کاری، مدیریت رواناب و احداث بادشکن، احیا صورت گرفته است.

وحید با اشاره به تصویب بیش از ۲۴ میلیارد و ۳۰۶ میلیون تومان در بخش ملی و ۸ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان اعتباردر بخش استانی ،گفت:در مجموع از این میزان ۱۹ میلیارد تومان اعتبار به منابع طبیعی و آبخیزدازی استان  تخصیص داده شده است.

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان شمالی با اشاره به اجرای طرح ترسیب کربن در مناطق بیابانی افزود: این طرح دارای مدل ۵ سرمایه است یعنی کل عوامل طبیعی و اجتماعی در یک منطقه را در برمی گیرد.

وحید با اشاره به لزوم همکاری و همدلی مردم در عمران و آبادانی مناطق روستایی، عنوان کرد:تاکنون بیشتر مناطق بیابانی در سه شهرستان اسفراین، گرمه و جاجرم تحت پوشش این طرح قرار دارد.

انتهای پیام/د

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.