سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خطر سرطان‌های بی علامت/ چرا مردان بیشتر از زنان بیمار می‌شوند؟

یک متخصص اورولوژی، در ارتباط با علل بالا بودن بار بیماری‌ها در مردان نسبت به زنان، توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سید جلیل حسینی، با عنوان این مطلب که بیشتر بار بیماری‌ها متوجه آقایان است، به خبرنگار مهر، گفت: احتمال مرگ یک مرد ۳۰ ساله از بیماری‌های غیرمزمن تا قبل از ۷۰ سالگی ۱.۴۴ برابر بیشتر از زنان است.

وی با اعلام اینکه میزان مرگ ناشی از تصادفات جاده‌ای در بین آقایان دو برابر بیشتر از زنان است، افزود: میزان مرگ و میر منسوب به آلودگی هوا در بین آقایان ۱.۲۷ برابر بیشتر از زنان است.

حسینی به اشاره به سن امید به زندگی در زنان و مردان، گفت: سن امید به زندگی در مردان به ویژه در منطقه مدیترانه شرقی در حدود ۴ سال کمتر از زنان است.

وی افزود: سرطان ریه و سیروز کبدی در مردان ۱.۵ برابر و بیماری‌های مزمن ریوی و آسم در مردان ۵ برابر نسبت به زنان شایع‌تر است.

حسینی با اشاره به نتایج مطالعه‌ای که در مرکز تحقیقات سلامت مردان همزمان با شیوع کووید ۱۹ در یکی از بیمارستان‌های تهران انجام شده است، گفت: نتایج این تحقیق نشان داد که آقایان حدود ۱۵ درصد بیشتر از خانم‌ها به کووید ۱۹ مبتلا می‌شوند و مرگ و میر ناشی از این بیماری در مردان نسبت به خانم‌ها ۳۰ درصد بیشتر است.

وی ادامه داد: مهم‌ترین علت بالا بودن میزان بار بیماری‌ها در بین مردان، موضوع «وقت نداشتن» برای رسیدگی به امور سلامت مطرح شده است.

حسینی ادامه داد: مسئله مهم بعدی این است که مردان به راحتی درخواست کمک نمی‌کنند و در مسائل بهداشتی نوعی غرور دارند و علائم بیماری را جدی نمی‌گیرند و آن‌ها را توجیه می‌کنند.

این متخصص اورولوژی افزود: توجه به بیماری‌های کم علامت در مردان اهمیت زیادی دارد. به عنوان مثال بیماری‌هایی مانند سرطان پروستات یا سرطان مثانه علامت خاصی نداشته و لذا در صورت عدم پیگیری برای تشخیص زودهنگام، تبعات جبران‌ناپذیری به دنبال خواهد داشت.

منبع: مهر

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.