سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه کته ترش

در گزارش زیر طرز تهیه کته ترش را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز با یه غذای محلی ملس و خوشمزه اومدم مطمئنم که کسانی که غذا‌های ترش مزه دوست دارن عاشقش میشن این غذای خوشمزه اسمش کته ترش هستش.

طرز تهیه:

۱ عدد پیاز نگینی رو با کمی روغن تفت میدیم.

پیازا که سبک شدن نمک فلفل سیاه پاپریکا و زردچوبه و ۲ ق غ خ شویت خشک رو اضافه میکنیم یه کوچولو که تفت خورد ۱ ق غ خ رب گوجه اضافه کرده و خوب تفت میدیم.

حالا ۱/۳ لیوان نخود و ۱/۳ لیوان لوبیا چیتی رو که از قبل خیس خورده بودن و پخته شده بودن رو بهش اضافه کرده، ۲ عدد هویج نگینی خورد شده، ۱/۴ کلم خورد شده رو هم اضافه میکنیم و ۴ لیوان آب جوش اضافه کرده و ۱ عدد عصاره مرغ هم اضافه کرده و میذاریم خوب همه مواد بپزن.

حالا توی یه قابلمه ۴ ق غ خ سماق دانه درشت رو به همراه نصف لیوان آب میذاریم بجوشه تقریبا بعد از ۱ ساعت سماق رو از صافی رد میکنیم و آبشو به غذا اضافه میکنیم و میذاریم ۱۰ دقیقه دیگه بپزه.

سپس ۲/۵ لیوان برنج دانه گرد اضافه کرده و میذاریم تا آبش که کاملا گرفته شد بهش ۳ ق غ خ بهش روغن اضافه کرده و میذاریم با شعله کم دم بکشه.

با سیب زمینی سرخ کرده هم سرو میشه عالیه جایی واسه سخن نمیمونه رسما، فقط باید امتحان کنید تا متوجه بشین.

منبع: سفره هفت رنگ

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
خادمیان
۱۱:۰۷ ۲۸ خرداد ۱۳۹۹
تاکنون هرچی دستور پخت غذا بوده را برای خانمم فرستاده ام اما تنها غذایی که میپزه کته گوجه فرنگی هس.