سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه شربت گل محمدی

در گزارش زیر طرز تهیه شربت گل محمدی را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اوایل فصل بهار، فصل گل های محمدی هست و راحت می توان این گل را تهیه کرد و با استفاده از آن یک “شربت گل محمدی” خوشمزه و گوارا در خانه درست کرد.

مواد لازم:

شکر= ۲ کیلو
آب= ۲ لیتر
جوهرلیمو= نوک ق چ

طرز تهیه:

گلبرگ‌ها رو از گل‌ها جدا کنید، آب رو داخل کتری یا قابلمه به جوش بیارید.

گلبرگ‌ها رو داخل قابلمه‌ای بریزید و به یکباره آب جوش رو داخلش خالی کنید.

تا آب جوش روی گلبرگ‌ها بپوشونه و زود دم کنی بذارید و بیست و چهار ساعت صبر کنید تا عطر و بوی گل محمدی خارج بشه.

بعد از بیست و چهار ساعت گلبرگ‌ها رو آبکش میکنیم و اجازه میدیم بمونه تا آبش کاملا خارج بشه اصلا با دست فشار ندید، چون در آخر باعث کدر و بد رنگ شدن رنگ شربت میشه.

حالا شکر رو به آب گل‌ها اضافه میکنیم و روی حرارت قرار میدیم تا بجوشه و قوام بیاد و در آخر جوهر لیمو رو اضافه میکنیم و حرارت رو خاموش میکنیم.

رنگ طبیعی این شربت صورتی کمرنگه اگه مایل بودین چند قطره رنگ خوراکی بهش اضافه کنید من رنگ خوراکی اضافه کردم.

منبع: سفره هفت رنگ

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۴:۵۷ ۲۷ خرداد ۱۳۹۹
منیرهستم آزاده‌ای غذایی وشربت های نابتون ممنون