سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تست کالباس و پنیر یک صبحانه عالی + طرز تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه تست کالباس و پنیر را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، تست کالباس و پنیر یکی از صبحانه‌های خوشمزه برای کسانی است که علاقه زیادی به استفاده از پنیر دارند. شاید گاهی اوقات دوست داشته باشید که نوع جدیدی از خوردن پنیر را در صبح تجربه کنید.

 

 امروزه در بسیاری از هتل‌های دنیا انواع مختلفی از صبحانه‌های سرد و گرم سرو می‌شود که تست کالباس و پنیر از جمله این صبحانه‌ها است. در ایران این غذا به عنوان یک میان وعده و یا پیش غذا و با نام اسنک سرو می‌شود که علاوه بر پنیر و کالباس مخلفات دیگری همچون فلفل دلمه‌ای و قارچ نیز به آن اضافه می‌شود. پنیری که در این غذا از آن استفاده می‌شود می‌تواند پنیر گودا، پنیر چدار، پنیر ورقه‌ای و یا پنیر پیتزا باشد این قسمت بسته به سلیقه افراد و علاقه شان به انواع پنیر متفاوت است.


مواد لازم

هویج: ۱ عدد
سیب زمینی: ۱ عدد
پنیر پیتزا: به مقدار لازم
تخم مرغ: ۳ عدد
نان تست: ۶ عدد
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم

مراحل پخت

ابتدا سیب زمینی را می‌گذاریم تا بپزد. (حدود ۱ ساعت) باید کاملا نرم شود.

هویج را نیز پخته و به صورت ریز در می‌آوریم. (می توانید قبل از پخت آن را خرد یا رنده کنید و یا بعد از پخت این کار را انجام دهید.)

در این مرحله پس از پخت هویج و سیب زمینی شروع به مخلوط کردن مواد می‌کنیم.

ابتدا یک قاشق سوپ خوری هویج خرد شده و پخته شده را با یک قاشق سیب زمینی پخته شده و یک قاشق پنیر پیتزا و یک عدد تخم مرغ و به میزان لازم نمک و فلفل مخلوط می‌کنیم.

میزان انتخابی شما برای نوع سایز قاشق دلخواه است اگر دوست دارید تست شما پر ملات شود قاشق بزرگتر و اگر نه از قاشق کوچکتر برای مواد استفاده کنید.

سپس نان تست را روی ساندویچ ساز گذاشته و مواد را داخل آن می‌ریزیم.

پس از آن نان تست دیگر را روی آن قرار می‌دهید و در ساندویچ ساز را می‌بندیم.

پس از چند دقیقه تست شما آماده می‌شود.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.