به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، سیماسادات لاری، سخنگوی وزارت بهداشت درباره آخرین وضعیت ویروس کرونا در ایران، اظهار کرد: از دیروز تا امروز ( دوشنبه، ۱۶ تیر) و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲ هزار و ۶۱۳ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۴۶۸ مورد بستری شدند.
سخنگوی وزارت بهداشت افزود: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۲۴۳ هزار و ۵۱ نفر رسید. متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۶۰ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۱ هزار و ۷۳۱ نفر رسید.
او ادامه داد: خوشبختانه تا کنون ۲۰۴ هزار و ۸۳ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند. ۳۲۰۱ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.
لاری تصریح کرد: تا کنون یک میلیون و ۸۲۰ هزار و سه آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
سخنگوی وزارت بهداشت بیان کرد: استانهای خوزستان، هرمزگان، بوشهر، کرمانشاه، کردستان، ایلام، آذربایجانهای غربی و شرقی و خراسان رضوی در وضعیت قرمز قرار دارند.
او گفت: استانهای گلستان، البرز، کرمان، یزد، همدان و سیستان و بلوچستان در وضعیت هشدار قرار دارند.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/
خوب مگه تعطیلی مشاغل پر خطر به گفته خود شما عزیزان چواب نداده؟
شغل پر خطر اسمش روشه. رعایت پروتکل ها در اون کار خیلی سختیه و نمیشه از همه انتظار داشت بی کم و کاست رعایت کنند و چون تو این تماس ها در این مشاغل یم لحظه غفلت با عث آلودگی میشه باید فکر دیگری کرد تا پروتکل نویسی برای آدمهای کم سواد و فارغ از آموزش های بهداشتی.
مگر تعطیل کردن ها و لاک داون تو ایران جواب نداد؟
تصمیم نداردید با چندین روز لاک داون سرعت انتشار رو کم کنید و دوباره برنامه های اجرایی و پروتکل ها رو به مردم تفهیم کنید؟
خیلی از کرونا می ترسم و به شدت هم مراعات می کنم
منکه حسابی گیج شدم
اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
هی روزگار
پس مشخص شد که ویروس خیلی طرفدار علم و دانش و تحصیلات هست و با افرادی که در آزمون شرکت می کنند و به تحصیل علاقه دارند البته در صورتی که ببینه این عزیزان تلاش قابل قبولی در جهت رعایت پروتکل های بهداشتی وزارت بهداشت رو انجام می دهند، کاری نداره و بهشون نزدیک هم نمیشه حتی اگر با خودرو عمومی به سفر طولانی بروند و در هتل اقامت کنند و بعد هم در زیر یک سقف با چند صد نفر دیگه جمع بشن و 4 الی 5 ساعت صبح و 5الی 6 ساعت هم برای مصاحبه زیر باد کولر بشینند و به میز و درب و دستگیره و شیر آلات و صندلی و پرسشنامه و صورتجلسه و کارت جلسه و هزار تا چیز دیگه دست بزنند و کیک آزمونشونو بخورند و آب هم به بدن بزنند و بعد هم کله کنند و با بدن خسته و ضعیف از سفر و امتحانات کتبی و شفاهی جامع برن ساندویچ آلوده رو تو ساندویچی یزنند و سوار 6 کورس تاکسی و مترو خودشونو به قطار و ترمینال برسونند و تا خود خود مقصد مشغول نشر و تکثیر ویروس کرونا باشند.
بعد هم 2 روز که گذشت و آمار ها 10 برابر شد، عزیز دیگری در تلویزیون حاضر میشه و با عطاب و خطاب به مردم می تازد و می فرماید: ما که گلومون پاره شد از بس گفتیم! چقدر باید بگیم؟ مردم رعایت کنید. اگر رعایت نکنید خیلی بد میشه!
برای آزمون جامع هم ما گفته بودیم که آزمون رو با رعایت پروتکل ها انجام بدن نه اینکه اینجوری!
مجریه هم هر چی بگه آخه مگه میشه چنین سفری بری یا در آزمون طولانی چندین ساعته با کلی استرس و بدبختی شرکت کنی و بتونی پروتکل بهداشتی رو هم رعایت کنی و یا حتی به ذهنت بسپاری؟ مگه روبات هستند آدمها؟ و از این حرفها.... طرف داد و بیداد راه میاندازه و فقط مردمو مقصر می دونه ...
همین حکایت سر آزمون دکتری، فوق لیسانس، کارشناسی و حتی کنکور مادر مرده سراسری هم پیش خواهد آمد. حالا ببینید میشه یا نه!