به گزارش خبرنگار حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، متاسفانه این امروزها اخباری از رادیو و تلویزیون با موضوع رشوه، فسادهای مالی و پولشویی به گوش میرسد که در میان همه مشکلات اقتصادی و اجتماعی مردم، دردی بر دردهای آنها می افزاید؛ عمل قبیحی که هم شرع آن را مردود میداند و هم قانون.
این امر باعث شده موضوع سوالات شرعی این هفته را در همین باب مطرح کنیم که حکم رشوه دهنده و رشوه گیرنده چیست؟، آیا رشوه دادن استثناء دارد؟، آیا میتوان با تغییر نام رشوه به هدیه مشکل آن را برطرف کرد؟ و یا اینکه پول دریافتی از رشوه اگر حرام است، باید با آن چه کرد؟
بیشتر بخوانید : پاسخ سوالات شرعی درباره احکام «خرید و فروش اعضای بدن»
شما مخاطبان محترم میتوانید دیگر سوالهای خود در زمینه احکام و مسائل شرعی مربوط به «رشوه» را در بخش نظرات همین گزارش مطرح کنید.
پاسخ سوالهای شما روز جمعه (۳۰ خرداد) با توجه به فتوای مراجع تقلید در سایت باشگاه خبرنگاران جوان منتشر خواهد شد.
انتهای پیام/
مررسی.
مررسی.
دوم اینکه سال ها قبل کسی از من برای صدور رای به نفع من درخواست پول کرده بود و گفت این حق ضمه دادن رای به نفع من هست و هرکی رای به نفعش صادر میشه باید پرداخت کنه
آیا اینم رشوه محسوب میشه یا نه؟
اگه هست چجوریاز اون شکایت کنم و مرجع رسیدگی کی هست چیکار باید کرد؟؟؟؟؟
حکم این کار چیست؟
با وجود اینکه اصلا چیزی که قیمتی باشد و حالت تجاری نداشتم
بهش گفتم طبق قانون خدا
رشوه دهنده و رشوه گیرنده هر دو گناهکارند و رشوه نخواهم داد
بعد از مدتی پاسپورت ام را پس داد و
چونکه رشوه گیر بود .پاسپورت عوصی بهم داد
من هم متوجه نشدم .تا اینکه در خانه متوجه شدم
و بعد فردا با هزینه خودم پاسپورت ام را برایم فرستادند
بعضی مواقع بعضی ها کار درست هم که میخواهند انجام دهند خیلی معطل می کنند و یا حتی انجام نمی دهند و یا حتی برای انجام دادنش وجهی طلب می کنند و ما هیچ کار نمی توانیم انجام دهیم در این مواقع آیا می توانیم به نیت چیز دیگری ویا حتی به نیت کمک کردن به این بنده خدا پولی دهیم؟
با تشکر