وارثی مدیر کل بهزیستی استان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ،گفت: بالغ بر ۸۰ درصد از کودکان کار دارای خانواده هستند که حدود ۷ درصد از آنان در خانوادههای بدسرپرست زندگی میکنند.
وارثی افزود: اکثر کودکان کار بدسرپرست زیر پوشش این نهاد هستند.
به گفته او، حدود سه و نیم درصد از کودکان خیابانی کارگر (مشاغل کاذب) روابطشان با خانواده قطع شده است و خانواده منتظر بازگشت آنها نیست.
مدیر کل بهزیستی استان گفت: حدود ۱۰ درصد از این کودکان هم به دلایلی مانند نداشتن استطاعت مالی، تمایل نداشتن به تحصیل و مدرسه و ضعف در کسب نمره از تحصیل بازمانده اند.
وارثی گفت: حدود ۹۴ در صد از کودکان سالم و مابقی آنها دچار بیماریهای روان، جسمی، دارای معلولیت جسمی و ذهنی هستند.
به گفته او، ۱۳ درصد از کودکان کار دختر هستند.
مدیر کل بهزیستی استان، بیشترین گروه سنی کودکان را بین ۶ تا ۱۱ سال و کمترین را در گروه سنی زیر ۶ سال بیان کرد.
وارثی گفت: حدود ۵۰ درصد از کودکان کار و خیابان دستفروشی میکنند، حدود ۱۵ درصد این کودکان صرفاً در خیابان به صورت بی هدف حضور دارند و فاقد هرگونه کارند، حدود هشت و نیم درصد گدایی میکنند و حدود ۱۰ درصد هم به کار جمع آوری ضایعات مشغولند.
او افزود: فقط یک درصد از کودکان کار پرخطر دارند و نهایتاً حدود شانزده و نیم درصد کودکان به کارهایی نظیر شیشه شویی، پادویی مشغول هستند.
وارثی، راه اندازی دو مرکز حمایتی آموزشی کودک و خانواده در استان، شناسایی و جذب کودکان کار و خیابان، اجرای طرح مهرانه، تهیه و توزیع بستههای حمایتی- آموزشی لوازم التحریر، انجام اقدامات مورد نیاز و ضروری پزشکی، اجرای اردوهای تفریحی- آموزشی، رایگان کردن تخفیف هزینههای تحصیلی کودکان کار و خیابان و صدور بیمه نامه خدمات درمانی برای کودک و خانواده درجه اول او از جمله خدمات انجام شده برای کودکان کار و خیابان است.
انتهای پیام/ک