هدایت تاکید کرد: برای حدود ۷ هزار نفر هم از این ۱۵ هزار نفر دفترچه اقساط صادر شده ولی هیچ کدام از آنها واحد خود را تحویل نگرفته اند.
مدیر عامل شرکت عمران پردیس اظهار کرد: ۱۵ هزار واحد مسکن مهر در پردیس وجود دارد که سکونت در آن واحدها اتفاق نیافتده است که به طور طبیعی بخشی از آنها در دست سرمایه گذاران و تعدادی هم در دست بنگاه دارها و دلالان است که کار خرید وفروش واحدهای مسکن مهر را انجام می دهد.
او تصریح کرد: برخی از واحدهای مسکن مهر در پردیس بیش از ۱۲ بار به صورت وکالتی خرید وفروش شده اند ولی هیچ سکونتی در آنها انجام نشده و به دست مصرف کننده نهایی نرسیده است.
هدایت با بیان اینکه ما به دنبال ۲ راهکار برای تحویل هرچه سریعتر این واحدها به متقاضیان هستیم گفت: در گام اول هزینه نقل وانتقال را برای افرادی که مصرف کننده واقعی نیستند و به طور دائم در حال خرید وفروش هستند بیشتر می کنیم تا واحدها به دست مصرف کننده واقعی برسد.
مدیر عامل شرکت عمران پردیس اضافه کرد: راهکار دیگری را خدمت شورای استان ها پیشنهاد دادیم تا یارانه ای که در طرح مسکن مهر به گروه های هدف ارائه شده که شامل تسهیلات کم بهره است را حذف کنیم. ما سعی داریم برای حذف دلالان میزان سود این تسهیلات را به ۱۸ درصد برسانیم.
هدایت بیان کرد: این طرح به معاونت مسکن وزارت راه وشهرسازی پیشنهاد داده شده تا با اجرایی شدن آن هرچه سریعتر مالکان یا واحدهای خود را برای اجاره عرضه کنند و یا با فروش آنها تاثیری در کاهش قیمت مسکن در این شهر ایجاد شود.
انتهای پیام/