او با بیان اینکه پارسال میزان تولید بچه ماهی در این استان یک میلیون و ۲۵۰ هزار قطعه بود، افزود: بر اساس برنامه تدوین شده امسال تولید انواع بچه ماهی سردابی و گرمابی در این استان به یک میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه افزایش مییابد.
واعظی از ارائه بستههای ویژه حمایت از تولیدکنندگان ماهی و خسارتدیدگان از کرونا در استان خبرداد و اظهارداشت: این اداره کل بخشی از خسارات وارده به تولیدکنندگان ماهی ناشی از شیوع بیماری کرونا را با توزیع رایگان بچه ماهی در بین استخرها و مزارع پرورش ماهی جبران کرده است.
مدیرکل شیلات و آبزیپروری استان اردبیل گفت: پارسال حدود ۹ هزار و ۷۰۰ تن انواع ماهیان سردابی و گرمابی در استان تولید شد و امسال با تکمیل و بهرهبرداری از طرحهای آبزی پروری در دست اجرا این میزان به بیش از ۱۰ هزار و ۵۰۰ تن خواهد رسید.
او افزایش تعداد مزارع، رشد تقاضای مصرف، صرفه اقتصادی بالا، وجود منابع آبی متعدد و نیز شرایط آب و هوایی مساعد را از جمله دلایل افزایش میزان تولید آبزیان در استان اردبیل ذکر کرد.
واعظی ۶۰ درصد تولیدات آبزیان استان اردبیل را مربوط به ماهیان سردابی دانست و ادامهداد: میزان تولید ماهی در استان در سال ۸۶ حدود هزار و ۲۰۰ تن بود که این رقم در ۱۳ سال گذشته بیش از ۸.۵ برابر شده است.
او با اشاره به فعالیت ۵۴۰ مزرعه پرورش انواع ماهی در این استان افزود: این ماهیها در استخرها، مزارع نوین، منابع آبی محصور، مخازن آبی خرد و منفرد و نیز در دریاچههای محلی پرورش داده میشود.
مدیر کل شیلات استان تولید و تکثیر آبزیان و تلاش برای افزایش مصرف آبزیان را از جمله اهداف کلی سازمان شیلات در کشور و استان اردبیل دانست و با اشاره به مطالعات جامع آبزی پروری در شهرستانهای خلخال ،مشگینشهر و پارسآباد گفت: در سایر شهرستانهای استان نیز با استقرار اداره شیلات، امور مربوط به آبزیپروری به صورت جامع پیگیری میشود.
انتهای پیام/ع