سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بازار فروش دغدغه هنرمندان صنعتگر استان کرمانشاه

سرپرست معاونت صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه از فعالیت ۲۰ هزار هنرمند در رشته‌های مختلف صنایع دستی در استان خبرداد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ حسین ویسی به مناسبت ۲۰ خرداد روز جهانی صنایع دستی بااشاره به فعالیت ۲۰ هزار هنرمند صنایع دستی در کرمانشاه، اظهارکرد: این تعداد هنرمند در حدود ۶۵ رشته صنایع دستی فعالیت می‌کنند.

او بیان  کرد: علیرغم این تعدد رشته‌های صنایع دستی، در برخی از این رشته‌ها تولیدات و تعداد هنرمندان بیشتری داریم که از جمله آن‌ها می‌توان به گلیم هرسین، گیوه اورامانات، ابزارآلات فلزی دالاهو و ساز‌های سنتی صحنه اشاره کرد.

سرپرست معاونت صنایع دستی استان نداشتن بازار فروش را یکی از مشکلات هنرمندان صنایع دستی استان اعلام کرد و گفت: از سال گذشته فعالیت‌های عمرانی خوبی برای ایجاد بازارچه‌های دائمی صنایع دستی در سطح استان آغاز شده که با اتمام آن‌ها ظرفیت خوبی برای فروش صنایع دستی هنرمندان صنعتگر استان خواهیم داشت.

او بیان کرد: بعلاوه، در نظر داریم تا با راه اندازی بازارچه‌های موقت فروش صنایع دستی در آخر هفته ها، این ظرفیت را هم برای هنرمندان رشته‌های مختلف صنایع دستی ایجاد کنیم تا به عرضه و فروش محصولاتشان بپردازند.

ویسی همچنین به مشکل بیمه هنرمندان صنایع دستی هم اشاره کرد و افزود: هرچند موضوع قطع بیمه هنرمندان صنایع دستی موضوعی کشوری است که از چندسال پیش اتفاق افتاد، اما ما پیگیری‌های زیادی را در سطح وزارتخانه انجام دادیم تا بتوانیم دوباره بیمه آن‌ها را برقرار کنیم و باتوجه به اینکه این پیگیری‌ها هنوز ادامه دارد، امیدواریم بزودی به نتیجه‌ای برسد.

او در ادامه با یادآوری خسارت یازده میلیارد تومانی کرونا به صنایع دستی استان، گفت: در بحث شیوع بیماری کرونا، حوزه صنایع دستی از جمله حوزه‌هایی بود که خسارت زیادی دید، در این راستا برای کمک به هنرمندان صنایع دستی استان، تسهیلاتی در نظر گرفته شده است.

سرپرست معاونت صنایع دستی استان اعلام کرد: سال گذشته هنرمندان صنایع دستی استان ۱۲ میلیارد و ۹۱۰ میلیون تومان فروش تولیدات صنایع دستی داشتند که امسال شیوع بیماری کرونا به فروش آن‌ها لطمه وارد کرده، لذا حمایت‌های لازم را از آن‌ها خواهیم داشت.

او در پایان صدور مجوز فعالیت ۵۸ کارگاه جدید، آموزش ۵۲۷ نفر از شاغلین، صدور ۱۷۴۵ کارت شناسایی، صدور ۹۶۲ فقره مجوز تولید انفرادی، استاندارد سازی هفت کارگاه، آموزش به ۲۷۶۵ نفر، صدور ۲۵۹ مجوز مشاغل خانگی و تلاش برای احیاء نمدمالی، ارغوان بافی و موج بافی را ازاقدامات مهم حوزه صنایع دستی استان در سال گذشته اعلام کرد.
انتهای  پیام/ز

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.