سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نرخ هر کیلو مرغ در قزوین ۱۲ هزار و ۴۰۰ تومان شد

مدیرعامل اتحادیه مرغداران استان قزوین گفت:در حال حاضر مرغ آماده به طبخ در خرده فروشی‌ها ۱۲ هزار و ۴۰۰ تومان است.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ، عظیم حجت مدیرعامل اتحادیه مرغداران استان قزوین از کاهش قیمت مرغ در بازار خبر داد و گفت: امروز قیمت هر کیلو مرغ زنده درمرغداری ۸ هزار و ۳۰۰ تا ۸ هزار و ۴۰۰ تومان و مرغ آماده به طبخ در خرده فروشی‌ها ۱۲ هزار و ۴۰۰ تومان است.

او افزود: با توجه به نوسان یک تا ۲ درصدی قیمت در طول هفته، تغییرات اندک طبیعی است.

حجت آینده بازار مرغ را تابع صادرات دانست و گفت: علی رغم شرایط کرونا، امسال جوجه ریزی بالای ۱۰۰ میلیون قطعه صورت گرفته است که به سبب نبود تقاضا در بازار، ۱۰ درصد از میزان جوجه ریزی باید صادر شود.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران استان گفت: با وجود آنکه شرایط کرونا در استان‌های مختلف غیر قابل پیش بینی است، از این رو مدیریت تولید و صادرات به بحث تعادل قیمت مرغ در بازار کمک می‌کند.

او با اشاره به اینکه میزان جوجه ریزی نسبت به سال قبل تفاوتی نداشته است، بیان کرد: پارسال در این ایام ۱۰۰ تا ۱۰۵ میلیون قطعه جوجه ریزی صورت گرفت که با توجه به شیوع ویروس کرونا و افت مصرف، جوجه ریزی ۱۵ درصد باید کاهش یابد که متاسفانه این موضوع محقق نشده است.

این مقام مسئول تعادل قیمت مرغ را منوط به مدیریت جوجه ریزی و صادرات برشمرد و گفت: این در حالی است که بی توجهی به مدیریت جوجه ریزی منجر به ضرر و زیان مرغداران شده است.

او قیمت واقعی هر کیلو مرغ زنده را ۹ هزار و ۵۰۰ تا ۱۰ هزار و ۵۰۰ تومان و قیمت مرغ گرم را ۱۴ هزار و ۵۰۰ تا ۱۵ هزار تومان اعلام کرد و گفت: عرضه با نرخ‌های فعلی بیانگر زیان ۲ هزار و ۵۰۰ تومانی مرغداران در فروش هر کیلو مرغ است.

حجت متوسط قیمت جوجه یکروزه را ۲ هزار تومان اعلام کرد و افزود: هم اکنون جوجه یکروزه کمتر از نرخ مصوب در بازار عرضه می‌شود که این امر نشان می‌دهد مرغداران گوشتی و مرغداران مادر به هم وابسته هستند.

انتهای پیام/ک

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.