سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه مربای زردآلو بی نظیر و خوش طعم

در گزارش زیر طرز تهیه مربای زردآلو را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مربا زردآلو از قدیمی‌ترین مربا‌هایی است که افراد به پخت آن اقدام می‌کردند. زردآلو میوه‌ای شیرین است و مربای تهیه شده از آن نیز کاملا شیرین و خوشمزه است.

این مربا را افراد زیادی دوست دارند و کودکان نیز به مصرف آن علاقه نشان می‌دهند. این مربا را به دو شیوه با هسته و بدون هسته می‌توان در منزل تهیه کرد. در دستور پخت مربا می‌توان از زردآلو بدون هسته استفاده کرد و در صورت تمایل افراد می‌توانند مقداری مغز هسته زردآلو نیز به آن اضافه کنند. افزودن مغز هسته زردآلو به مربا، طعم مربا را بهتر می‌کند. باید توجه داشته باشید که هسته‌های زردآلو کاملا سفت هستند؛ پس برای بهتر پختن آن‌ها خوب است تا حد امکان آن‌ها را خرد کنید و یا آن را به صورت پودر شده به مربا اضافه کنید. این مربا برای وعده صبحانه کاملا مناسب است. در تهیه مربا باید از زردآلو‌های رسیده و نسبتا سفت استفاده کنید. زردآلو‌هایی با این ویژگی، به مقدار کافی شیرین شده اند و زمان پخت کمتری نیز می‌برند. یکی از نکات قابل توجه در پخت مربا شکل ظاهری این نوع مربا می‌باشد. بهتر است توجه داشته باشید که مربا‌ها بیش از حد نرم و پخته نشوند و به همان حالت برش داده شده آماده شوند.


مواد لازم

زردآلو: ۱ کیلو
شکر: ۶۰۰ گرم
آبلیمو: یک قاشق مربا خوری
زعفران آب شده: ۱ قاشق سوپ خوری

مراحل پخت

در ابتدا باید زردآلو‌ها را بشویید و هسته آن را در بیاورید.

اگر زردآلو‌ها سفت باشد خیلی بهتر است.

شکر را در آب می‌ریزیم و می‌گذاریم بجوشد، اما قوام نیاید.

زردآلو‌ها را که از وسط نصف کرده‌ایم درون شربت می‌ریزیم و به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه می‌جوشانیم.

اگر زردآلو‌ها نرم‌تر بود مدت خیلی کمتری می‌جوشانیم.

سپس زیر حرارت را خاموش می‌کنیم و آبلیمو و زعفران را اضافه می‌کنیم.

پس از سرد شدن درون شیشه ریخته و در جای خنک قرار می‌دهیم.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
۱۷:۵۰ ۲۱ خرداد ۱۳۹۹
عالی. با گلاب عالی تر هم میشه