به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
اصفهان، بهرام عبدالحسینی مدیر کل صداو سیمای مرکز اصفهان در این آیین با بیان اینکه همه برنامه های این مرکز پیوست پژوهشی دارد گفت: در بخش های مختلف قبل و حین برنامه سازی از نظر پژوهشگران استفاده می شود.همکاری مشترک در زمینه آموزشی و مطالعات پژوهشی ،تولید محتوا،بهره گیری متقابل از ظرفیت نخبگان در قالب تشکیل شورای اندیشه ورز و مشاوره و راهنمایی پژوهشی از مهمترین محورهای هفت بند این تفاهم نامه است.
او به فعالیت اتاق فکر در زمینه های مختلف در راستای کیفی سازی برنامه سازی در صداو سیمای مرکز اصفهان اشاره کرد و افزود:اتاق فکر کودک،نوجوان، جوان،خانواده و آسیب های اجتماعی از جمله آنهاست.
بهرام عبدالحسینی در پایان گفت: دانشگاه اصفهان ظرفیت های بسیاری داردو به منظور توسعه پژوهش های کاربردی لازم بود چنین تفاهم نامه ایی بین دانشگاه به عنوان کانون تولید فکرو دانش و رسانه برای غنای بیشتر تولیدات رسانه ایی و پژوهشی امضاء شود.
رئیس دانشگاه اصفهان هم در این آیین با بیان اینکه نیمی از ظرفیت دانشگاه در راستای برنامه ریزی و فعالیت ویژه گروه علوم انسانی است و نیمی دیگر برای علوم تجربی و نظری است گفت: در همین زمینه شورای ارتقاء علوم انسانی فعال شده و خوشه سرمایه اجتماعی کشور در دانشگاه اصفهان تشکیل شده است.
هوشنگ طالبی جایگاه صداو سیما را با استناد به فرمایش بنیانگذار جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی(ره) یک دانشگاه عمومی و ملی دانست و افزود:می توان با کمک استادان و پژوهشگران دانشگاه اصفهان در استمرار کیفی سازی برنامه ها و حفظ این جایگاه ویژه گام برداشت چرا که رسانه پل بین علم و مردم است.
او در پایان به ارائه گزارشی از فعالیت شبکه دانشگاه و جامعه پرداخت و اضافه کرد: تاکنون ۱۶ گزارش پژوهشی جامع ۷۰۰ تا ۸۰۰ صفحه ایی متناسب با نیاز استان در راستای توسعه پایدار از جمله مباحث آب و محیط زیست تهیه شده است.
دانشگاه اصفهان ۱۶ هزار دانشجو ، هفت هزار دانشجوی تحصیلات تکمیلی و ۶۵۰ عضو هیأت علمی دارد .
انتهای پیام/ی