مریدی با اشاره به بازگشایی سالنها و حضور تماشاگران گفت: به نظر من این مسئله زمان بر است. اکنون بسیاری از خانوادهها به همراه کودکان خود به پارک و بازار میروند و قشر خاصی به تماشای تئاتر مینشینند و همان قشر به این مسئله هم فکر میکند که حضور کودکان در سالنهای تئاتر آسیبی به دنبال ندارد و سلامت کودکان را به خطر نمیاندازد بنابراین علی رغم اینکه بسیاری صحبت از اطمینان نکردن خانوادهها به سالنها میکنند من اینگونه فکر نمیکنم، زیرا مخاطبان ما خاص هستند و زمانی که تئاتر رونق یابد شاهد حضور دوباره تماشاگران خواهیم بود.
او ادامه داد: نیمه بهمن ماه در تالار هنر، نمایشی برای اجرا داشتیم و آن اجرا نیمه کاره ماند، سادهترین کاری که میتوانیم برای خودمان انجام دهیم این است که تالار یا مرکز هنرهای نمایشی قرارداد خود را با مبلغ بالاتر ببندد و با این تصور که گروه نمایشی تمرین و اجرا داشته به گروه نمایشی کمک کند.
داور جشنواره تئاتر خانوادگی در خصوص اجراهای این جشنواره بیان کرد: در جشنواره تئاتر خانوادگی اجراهایی را دیدم که بسیار زیبا بود و خانوادهها با همکاری خود نمایشهای خلاقی را اجرا میکردند. شاید این شرایط سبب شد تا خلاقیتهایی در تئاتر ایجاد شود و تئاتر منحصر به سالن نمایش نباشد نه اینکه بخواهیم شکل تئاتر را تغییر دهیم بلکه باید بتوانیم آن را گسترش دهیم و مردم بیشتری را با آن آشنا کنیم تا سبب جذب تماشاگر به سالنهای تئاتر شود.
وی افزود: جشنواره خانوادگی را شهرداری منطقه ۱۱ برگزار کرده و قرار بر اجرای نمایش خانوادگی در زمان ۲ الی ۳ دقیقه در خانه بود،تلاش پدر و مادر و بچهها بسیار برای ما جالب توجه بود.
انتهای پیام/