سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه نان توت فرنگی

در گزارش زیر طرز تهیه نان توت فرنگی را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، این نان بسیار خوشمزه است و می‌توانید به تنهایی و یا همراه خامه یا مربا و یا هر چیز دیگری که دوست دارید سرو کنید.

مواد لازم

۳۱۰ گرم توت فرنگی
۳۹۰ گرم آرد
۴۰۰ گرم شکر
۷ گرم دارچین
۶ گرم نمک
۵ گرم جوش شیرین
۲۹۵ سی سی روغن
۴ عدد تخم مرغ زده شده
۱۳۵ گرم گردو خرد شده

طرز تهیه

فر رو روشن کنید و روی ۱۷۵ درجه بگذارید.
دو تا قالب لوف یا همون قالب نون با سایز ۲۰ در ۱۰ رو چرب کنید.
توت فرنگی‌ها رو خرد کنید و توی ظرفی بریزید و مقدار کمی شکر روش بریزید و کنار بگذارید.
تمامی مواد خشک رو با هم در ظرفی مخلوط کنید و هم بزنید.
تخم مرغ‌ها و روغن رو با هم مخلوط کنید و به توت فرنگی‌ها اضافه کنید و هم بزنید تا کمی مخلوط بشن.
مواد خشک رو که قبلا مخلوط کردیم به توت فرنگی‌ها اضافه کنید و تا قدری هم بزنید که همه مواد خشک مرطوب بشن و یکدست
در آخر گردو‌های خرد شده رو اضافه کنید و هم بزنید.
مایه رو بین دو قالب تقسیم کنید و داخل فر بگذارید.
زمان پخت بین ۴۵ تا ۵۰ دقیقه است. قبل از اینکه از فر بیرون بیارید با خلال دندون تست کنید که کاملا پخته باشه. این نون رو میتونید به تنهایی و یا با کره و مربا یا هرچیز دیگه‌ای به عنوان صبحانه میل کنید.

یادداشت

دقت داشته باشید که برای هم زدن مواد از همزن استفاده نکنید و مواد را با قاشق هم بزنید. میتوانید وقتی مایه را در قالب ریختید مقداری توت فرنگی اسلایس شده روش بچینید تا ظاهر قشنگی داشته باشد.

منبع: شفان

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.