سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فعالیت ۴۵ کارخانه پنیرسازی در روستای تاریخی لیقوان

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی از فعالیت ۴۵ کارخانه پنیرسازی در روستای تاریخی لیقوان با تولید سالانه چهار هزار تن پنیر مرغوب خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز،برنو مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی در حاشیه بازدید از یکی از واحد‌های تولیدی پنیر لیقوان از فعالیت ۴۵ کارخانه پنیرسازی در روستای تاریخی لیقوان با تولید سالانه چهار هزار تن پنیر مرغوب خبر داد.

برنو  با بیان اینکه پنیر لیقوان، پرچم صنعت پنیرسازی ایران است گفت: در واقع پنیر ایران را در جهان با پنیر تبریز می‌شناسند و نباید به این نحو در رسانه ملی تبلیغ منفی شود.

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهادکشاورزی استان افزود: ۴۵ کارخانه پنیرسازی در لیقوان تبریز به بهترین امکانات مجهز هستند و از بهترین شیر دام‌های دامنه‌های سهند زیر نظر جهاد کشاورزی و معاونت غذا و دارو وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی تولید و محصولات خود را عرضه می‌کنند.

برنو گفت: کارشناسان زبده فنی و تولید با انجام آزمایشات مکرر کنترل کیفی تولیدات پنیر لیقوان را انجام می‌دهند و یک گرم پنیر بدون کنترل تولید نمی‌شود.

او افزود: تجربه نشان داده معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان شرقی سخت گیرترین معاونت کشور است و نظارت دقیق بر تولید پنیر لیقوان دارد.

برنو گفت: سالانه چهار هزار تن در ۴۵ کارخانه پنیرسازی لیقوان تبریز تولید می‌شود و در سراسر کشور نیز توزیع داریم، اما به علت محدودیت تولید و سنتی بودن پنیر لیقوان صادرات آن محدود است.

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهادکشاورزی استان افزود: بهترین تکنولوژی بسته بندی پنیر روز دنیا را وارد کردیم و هر سال آن را با تکنولوژی به روز جهانی به پیش می‌بریم.

برنو گفت: امسال درسال جهش تولید و با توجه به بارندگی‌های مناسب در منطقه میزان علوفه افزایش یافته و با تعذیه مناسب دام انتظار تولید شیر بیشتری داریم و از طرف دیگر افزایش ۳۰ درصدی تولید پنیر لیقوان را در برنامه داریم.

او گفت: اصالت پنیر لیقوان با هنر نیاکان منطقه درآمیخته و با تکنوژی روز عجین شده تا محصولی بنام پنیر لیقوان تبریز در منطقه‌ای روستایی که در واقع امرار معاش منطقه را به دوش می‌کشد، با عرق جبین کارگران جوان و روستایی تولید شود.

انتهای پیام/ک

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.