به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، گوشتهای فرآوری شده همیشه پرطرفدار هستند، به خصوص زمانی که به ترکیب تازهای برای سرو آنها رسیده باشید. ژامبون پنیری یکی از ساندویچهای خوشمزهای است که شاید فکر کنیم بهترین نوع آن را فقط در رستورانها میتوانیم پیدا کنیم، ولی امروز این ساندویچ جذاب را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم برای تهیه ژامبون پنیری
پنیر خامهای ۲۲۵ گرم
جعفری تازه (خردشده) دو قاشق چایخوری
پودر کرفس دو قاشق چایخوری
چاشنی خردل دو قاشق چایخوری
آبلیمو تازه یک قاشق چایخوری
نمک یک هشتم قاشق چایخوری
فلفل یک هشتم قاشق چایخوری
زغال اخته خشک (خردشده) یک دوم فنجان
پیازچه (خردشده) دو عدد
نان مدیترانه (ترتیلا) پنج عدد ۲۵ سانتی متری
ژامبون ۴۵۰ گرم
طرز تهیه ژامبون پنیری سریع
در یک ظرف کوچک، هفت ماده اولیه، شامل: پنیر خامهای، جعفری، پودر کرفس، چاشنی خردل، آب لیمو تازه، نمک و فلفل را ترکیب کنید. سپس زغال اخته خردشده را به همراه پیازچهها به این مخلوط بیفزایید. (در صورتی که فکر میکنید به ترکیب زغال اخته و ژامبون علاقهای ندارید، میتوانید آن را از دستور پخت حذف کنید.)
سطح نانهای ترتیلا (نان مدیترانه که میتوانید از مارکتها تهیه کنید) را با مخلوط مرحله قبل بپوشانید. بعد از آن، روی هر کدام لایهای از ژامبون و پنیر قرار دهید. حالا نوبت آن است که نانها را با کمک یک پلاستیک خیلی محکم رول کنید و به مدت یک ساعت در یخچال نگهدارید.
بعد از یک ساعت، ژامبون پنیری شما آماده است. نان را از یخچال خارج کنید و هر کدام را با چاقویی تیز به ۱۶ قسمت دایرهای شکل برش دهید. این لقمه خوشمزه میتواند به راحتی در محل کار، مدرسه، دانشگاه و… همراه شما باشد.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/