سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رولت برنج؛ غذای محبوب آسیایی + طرز تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه رولت برنج را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برنج یکی از اصلی‌ترین غذا‌ها در کشور‌های آسیایی است، علاقه شدید آن‌ها به برنج باعث شده است تنوع غذایی آن‌ها بسیار زیاد باشد. امروز می‌خواهیم یکی از معروف‌ترین و محبوب‌ترین نوع پخت برنج در آسیا را به شما آموزش دهیم. با طرز تهیه رولت برنج با ما همراه باشید.

 

مواد لازم برای تهیه رولت برنج

روغن کنجد یک قاشق غذاخوری
سیر سه حبه
سس سویا سه قاشق غذاخوری
برنج پخته‌شده سه فنجان
تخم مرغ به مقدار لازم
نمک نصف قاشق غذاخوری
پنیر ورقه‌ای به مقدار لازم

طرز تهیه رولت برنج

قبل از هرچیزی با استفاده از طرز تهیه برنج کته برنج را بپزید.


مقداری روغن کنجد داخل ماهیتابه بریزید و سیر رنده شده یا ساتوری شده را در آن تفت دهید.

برنج پخته شده را به ماهیتابه اضافه کنید و بعد سس سویا را روی آن بریزید و کمی با بقیه مخلفات هم زده و برنج را تفت دهید.

تخم‌مرغ‌ها را در کاسه‌ای شکسته و با استفاده از چنگال خوب آن‌ها را هم بزنید.

در ماهیتابه‌ای دیگر تخم‌مرغ همزده را کاملا پهن کنید و اجازه دهید یک طرف آن کاملا خودش را بگیرد.

وقتی یک طرف پخته شد با کمک کفگیر کامل آن را برگردانید تا طرف دیگر هم پخته شود.

برنج را به صورت گلوله در آورید و سپس آن را روی سطحی صاف به شکل استوانه درآورید.

به آرامی برنج لوله شده را وسط تخم‌مرغ بگذارید و رول کنید.

(به تعداد گلوله‌های برنج تخم‌مرغ بزنید و مانند قبل همه را رول کنید.)

وقتی هنوز رولت گرم است پنیر ورقه‌ای را باز کنید و روی آن بگذارید تا کمی آب شود. در ظرف دلخواه سرو کنید می‌توانید در صورت تمایل مقداری پیازچه خرد شده روی آن بریزید.

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.