به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر میخواهید تنوعی به طعم و مزه کتلت هایتان بدهید میتوانید طعمهای جدید را با مواد جدید امتحان کنید.
مواد لازم
گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
نخود: ۱ فنجان
لپه: ۱ فنجان
تخم مرغ: ۳ عدد
پیاز رنده شده: ۱ عدد
آرد: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
مراحل پخت
ابتدا نخودو لپه را از شب قبل خبس میکنیم.
سپس آنها را دو بار چرخ میکنیم.
بعد ازاین کار تمامی مواد به غیر از روغن را به نخود و لپه چرخ کرده اضافه میکنیم و با هم خوب ورز میدهیم.
مایع کتلت نباید شل باشد تا بتوانید خوب در دست فرم دهید.
روغن را داخل تابه میریزیم تا گرم شود.
سپس کتلتهای فرم داده شده را تک تک داخل روغن سرخ میکنیم.
منبع: غذالند
انتهای پیام/